RENEE 6:30 PLEASE GO GET A 9-5

SENDER;Talk truth it better Renee find sinting else dou fi her career trust me this dancing ting not working at all –

https://www.instagram.com/p/BYEDAhZhktS/

16 thoughts on “RENEE 6:30 PLEASE GO GET A 9-5

1. This will be my only comment, “Renee please lose some weight.” Yuh a spread weh like bed spread and it nuh look good. Yuh don’t even look like yuh can breathe properly. BTW how far long in Sher in her pregnancy?

2. Mi BBC so how she managed fi tek whey di ooman’s husband cuz it can’t be with a wine deh tpc!!??Wifey mi did a pick up fi yuh when Renee did boast sey she a tek yuh hubby. ..but now having seen Renee “dance”,imma give you 99% of the blame enuh Wifey! !

Maybe a cook the one Renee can cook stew peas better than yuh..so guh learn fi BBC cook !!simple!

Smaddie send go call di wutliss husband because mi nuh have all year fi try figure out a coulda wha suh mek him go deh suh…we know for a fact it’s not for her dancing skills!!

3. A sware to god mi caan stan fi glimpse the big Green taley tubby looking stay bad sad bitch bout she name Renee 6/30 kmft yuh mean Renee ice age yuh fava the big rusty mammoth inna ice age. Galang bout yuh dutty business yuh caan dance. Mi aggo buy you a little cage n force yuh Inna it an carry yuh go zoo mek the children dem pay $10 an juck yuh wid stick.

4. Dem dancer girls are a waste of time in Jamaica. How long they think they can dance? What they need to do is get themselves established overseas and go back to school at least learn a trade. Especially the one with the kids. Eventually, you get played out. Going out every night, dressed up, hair and makeup and still living in a room nah mek.

Use your popularity to your advantage. Don’t use to only get likes on IG and to travel to little places fi floss.

5. She too fat, but renee still young suh…..
    yuh fi tap sleep wid ppl husband doh cause dat just salt up yuh hole.

6. Some a unno too bc nuff and love bring dung ppl…some a unno nt even kno ntn bout dancing…unno jus see one likkle part a d gal video an unno start nyam har dung…wen yah dancer an yo get pay fi work all wen yo tired yo affi a move…unno cum suck out renee batty har pu$$y too gud fi unno stinking mouth….Whats next??!!!!