PERRY PUT ON HIM TIARRA MI LOVE

AND PUT IN CAPS…….PAN LETTER HEAD SEH DOE CALL HIM NAME! LAWD DI SUNDAY NUH GOOD AGEN BUT MI WUDDA LIKE A WORD OR TWO FROM PERRY……….PERRY SINCE YOU AND DEXTA DID CLOSE..WHY HIM BAIL DI YOOT AND WHERE HIM KNOW HIM FROM?? A DAT ALONE ME WAA KNOW AND MAYBE YUH HAVE A HINT OR SUCH :angel

57 thoughts on “PERRY PUT ON HIM TIARRA MI LOVE

1. When him say Perry is last person him see with Dexter, and dem a thro popcorn inna each adda mouth, me almost fall off me chair. Me no know how him still alive wid crosses mouth. I would’ve sued him.

1. Dont see whats defamatory in Footer’s Statement, he said QPerry was the last person Dexta was seen with in public. Isn’t it normal the last person seen with is to be questioned? He might be able to say what did the deceased say his plans woud be after they parted company. Go sidung Querry

1. Sue out dem nastiness yes Susan!!!On principle the vast majority of us law abiding citizens support u taking legal action to protect ur image/name.Truthfully..like full disclosure. ..is really because all of us tiyad tired n disgusted to the hilt of Foota hype and la Lewis! !

Sue dem susan mek dem pay what dem don’t have damn asinine cretins waste of air n space pon earth.Why unno go live with aliens a Pluto or unda the sea!!??

1. Yardie my love… I think there’s a lil bit of misunderstanding as it relates to the characters. Susan is actually not Perry – probably you are referring to Prince Marni’s character, Suzan. In this case, its’s Patricia and I agree with you in the first line, which would therefore read “Sue out dem nastiness yes Patricia”

Love!

1. Bless up Natty B,

Sincerest gratitude fi the clarification cuz it was a genuine mistake. All a dem so confusing n act confusing that it so easy fi confuse dem as one and di same enuh! Nuff respect again! ! :2thumbup

2. Foota sey him si him wid him but LA Lewis blatantly said dat is Perry kill di youte. Now long tongue Perry, if yu loow dis up, yu name wi clear quicker, nuh badda dayeven too too a pree yu as di killer, yu a yesterday gossip. Wi move pass yu as di killer long time, suh wey all a diss fah. This tea piping hot, wi waan know how Dexter meet di youte an how much it did cast fi bail him. Yu know dem kinda tea wi waan yah now, not bout yu as a possible suspect unless yu waan remain in the spot light. Be careful cause if a attention yu waan, wi caan line dat up fi yu.

Unno doan mix us cho-cho mouth Foota cause if yu waan sey a lie, wi might haffi petion Carib fi pull out di tapes (hahahaha, mi like dat word) an mek wi si if wi si yu an Dexter a feed each adda pop-corn!

3. Him tink like dead dwag, him just upset dat him was the side man and not the main man. Boy perry u a side man gwan u ways shark. Dwrcl.

4. I wouldn’t mind him sue dutty stinking Foota no Hype. Duppy know who fi frighten cause when ninties man dem did beat out him cloth and broke his leg, he had to stay humble. Perry sue him, please and thanks. Yuh can ignore LA Lewis cause you can’t win a mad man in any litigation, he will just plee insanity and every single Jamaican know LA a mad smaddy.

5. @YARDIELOVE LEAVE OUT THE THUG YOU A ONE A DEM WEH A GI BATTY MAN STRENGTH HOPE YOU SON AND BROTHER DEM TUN FISH IF DEM ANUH IT ALREADY

1. Bless up black knight imma prove to you that a thug can be classy and leave out the thuggish ting as per ur recommendation.

I respect your opinion but just know we are not Enemies because me personally wouldn’t wish battyman’s fate pon not even mi bitterest enemies who try kill me!you have not put forward any basis by which you arrive at the conclusion that mi a one a dem who a give battymon strength. ..

but hey as long as you get fi exercise your right to freely express your views,it’s alll gravy!Thus it hardly matters if a fart yuh a talk ,speak up yes!

6. Foota u betta get the bleach out obeah woman fi do a ting fi yuh. Or show u receipts u have pics or vids fo prove weh u say

7. Shut the phuck up perry, bout sue. It bun you say you was the side piece. You think say you was all dat to 3D, FOH. kiss mi teeth.

8. You see what foots cause? Now, a few of us assumed Perry is gay, now madda lashe put the man business out there and all who didn’t notice Perry was painted with the pink brush now they know. :bola how can I look at Perry without the image of him and Dexter feeding each other popcorn? :maho

What will Perry next skit be? Will he ever open his page? :ngakak I cant.. .this is too much.

9. With all things aside police did say if yu have info u should come forward foota did … and foota se him nuh know if a him but LA Lewis se him sure a him do it

10. Dwrcl all la lewis too, dwmfl no sah. La lewis need Jesus cho. Look yah man dexta bail the boy because of Quite Perry, so the killer is Perry fren too, nuh wonda Perry was so histerical wen him reach dung a dexta and did want bolt go in a di house and cop turn him back. Dwrcl, good work footah hype dwrcl, mi baddie, chat footah, sing like brooklyn tabernacle chior yah boy. Sing footah sing, la lewis go kill u self and shut up, please nuh spoil the chior, go one side. Then perry nuh dey wid a girl, how she feeling now dat it come out say perry was dexta side man, boy the baker yute from brixton sing like a parrott too dwl. Perry go one side wid u bat ty self u secret out. Lol

11. Ah Perry Laya rite dat. Ah it diss feh Footta, all gay bashing Perry aggo claim, him gone ah Merka feh good now. Perry Laya WUK pan Sunday, him nah ramp. Ah batty fotta aggo use pay, when Perry dun wid him. As mawing come suh, dah defamation law suit yah ah get file. God geh Foota trent deh duh, him aggo need it. Look how deh Laya type deh setten, like Perry deh ah Merka ahready.

12. Foota is the best law abiding citizen. Thanks for bringing that information forward. You are not lying that you saw them. Now the puzzle pieces are coming together. Perry scared that he has been outed out of the closet!

Big up footahype!!!

13. Quiet so Queen Bee. Maybe its me and my limited intelligence, but how can Perry or anyone for that matter be mad at someone giving an eyewitness account of events. Perry & Dexter were carrying on in full view of everyone in an era when everyone has their phone at the ready to capture and upload to youtube and the various social media. I think what is causing the hurt, is that QP is grieving the death of a lover and instead of having the opportunity to grieve privately is now being put on blast big time. The media reported that a man had to be restrained at the scene and everyone knows its Perry. Perry’s actions were questionable and then Foota dropped that video and it completed the puzzle. will QP sue the media for saying he was at the scene and had to be restrained?

It is being said that QP was the one that asked Dexter to bail the murderer, maybe that’s why he is taking it so hard (pun intended).

1. Foota is NOT interested in justice for Dexter. He repeatedly called gay people savages and called death upon them. This was just another topic for the day for views. It amazes me how this homophobic man stays on top of the happenings in the gay community like nobody’s business…DIRTY FOOTA WHAT ARE YOU HIDING??? YOU ARE OBSESSED. Do you think he has met with police to report what he saw? If he thinks perry should be interviewed, what real steps has he taken other than making videos? How can anyone take him seriously. He didn’t say quiteperry you committed murder but he implied several times.

Foota please make a video explaining how you think that minor children, specifically males, are impacted by witnessing domestic violence in the home.

Share your thoughts Mr upstanding pillar of society. You worried bout the wrong things.

14. Perry cum yah, an nuh badda cum twang an gallang – ting deh,
    1. Yuh did deh wid LA Lewis tuh?
    2. Him did want wife yuh? But yuh stay Dexta side piece instead?
    3. LA an Dexta did deh?
    4. What is foota’s role in all of this?

15. Marie it is laughable how you are going in on Foota yet you unleash unprecedented levels of hate at Nicole and her sisters.

1. Be patient and wait your damn turn. Smaddy soon send in you and your friend them. This post isn’t about you…what a way yuh love attention..a nuh my fault pon big big holiday your men are no where to be found…that is laughable tuff face man shape dyke looking gyal…I cant help you. Try nuh push up yourself on me like you do on yuh man…I am strictly dickly and me naw share nuh bed schedule wid no gyal. Talk to you when dem send in the next scandal bout unno.

16. Marie leave footah alone, u give too much chubble. Go see how QPerry a go bubbles up har har and dress up in a frock go dexta funeral. Mi a go the funeral go fass, mi nah mek it miss me dwl dwl. Unless is private funeral lol. Perry the man dat dexta bail out for u, who is he?? Perry a chat bout sue, perry we want know if that boy was ur hit man or u lover, because them confirm that is you beg dexta a favor fi bail the killer yute, where u know the killer yute from QPerry come tell we. Kasi, nicole dem get a long break lol, we have hotter things a fire this week pon pink wall. Dwl. Perry come talk, a wonder if baker a brixton can shed some more light n pictures lol lol.

17. Me a side wid Foota. If a no him somebody else qould a say whey him say.

Me done know say Perry was a gyal royal looong time.

Perry go sue you self! You mek something simple cause you fi lock yu page? If girlie and Shibby can get ratings and love, so can you.

18. Me want go the set up marie lol, a near dey suh mi granny lib dwl. But me nah go alone, mi want 3 a we go hahaha. Go see the cat walk fashion whey a go be there, lawks. If mi nuh go the set up mi definatley a tek the day from wuk and go if a during the week lol. Uno hurry up n plan the funeral so me can go, look like mi have to go borrow one a QPerry dress cause fashion a go tun up fi dexta funeral. The likkle things dem in a di women hair, the globes dem, di long ones. A wanda if any man would dress like females a go him funeral, like how the brian mcknight concert at indoors, 2 boys dress like women n sat right upfront, dwrcl lol. Well big top notch police a go be there plus 70% a the gay pnp politicians, too much gays in pnp, and 50% gays from jlp lol. Mixxxx upppppp dey yah.

19. So Footah told what he saw and he is to be sued. Yet the Baker bwoy a England talked a bag a tings an every body juss smile an nod.

20. Pon loop it say perry seek legal advice. But perry in a problem, because dem say the boy that dexta bail is perry man, mixx up. Suh perry side man dead while perry main man going to prison. Perry u tiara a go fell off u head, not even fall but fell. QPerry u betta save the money fi bail u own man this time. No wonder perry was so mad n upset n had to be restrained from entering his side man dexta house. What a piece a triangle love gone sour. Perry upset say we find out him a grind bad man dat is 22 year old, nuh wonder some crime will never solve, uno gays a protect bad men n dey wid dem, use uno influence and contacts fi bail dem, see u mek dexta bail u criminal man n see the bad man murder dexta. This is one ur shoulder Perry, bout u a sue Footah, i hope dexta right out man buss perry ass at the funeral. Das y mi want go dexta funeral lol. Perry stop making an ass of urself bout sue, i hope dem lock u up wid u killer man.

21. i think foota was molested as a child. what he should do is start a charity for abused boys. doing something like that would ease his soul.

22. ….Something naah add up. If the killer is QPerry right out man, how could he have asked his side man to bail him out? Daah nuh mek sense knowing how jealous they are. Secondly, if the Killer Youth (KY) was Perry main man, how come di side man a f**k di main man? Anyways, mek sure yu wear yu broad brim felt hat guh a di funeral, cause its going to be spectacular.

23. If footah hype want to speak, he will speak. So all who a kill up themself, stop. Some a uno cant even speak to uno kids more over fi come on social media trying to tell people to shut up. Nuff a uno all when uno man a cheat pon uno rass uno cant even talk to him about it, but a footah uno want tell say him chat too much. The whole a uno well not all but 90% a uno a talk bout dexta was good, now if him good and footah talk who him see him with last, dont uno think that may be a part of the puzzle too. Uno need fi cut the fu ck out n be objective and stop the f ukery. Why uno a defend perry then? Why? Because if uno a tell footah fi shut up a perry uno a defend and uno nuh want see justice fi dexta. Uno need fi shut up n leave footah alone. I am not a footah fan however if his talking can help, uno low the man. I hope wen fi uno family get murdered, raped and robbed, no one say nothing, uno too frigging fool in ja, nuh wonder we have so much unsolved crimes. Damm set of ediots plenty a uno.

24. Anon mi nuh hab no hat, mi nun want nothing fi hanbug mi hand wen mi a tape it, dwrcl. Mi nah dress up too much either, if one a mi fren come if dem a go bury him a dey suh mi want to go go ketch grave side drama. But dem may burn him, den anon who give right out bun like bat ty men. I use to work a dis place, the 2 boy dem dey n one use to mek him side man come pick him up fi school every evening, den the main man would look outside a drop words all call dem b men lol. U think dem gays yah play u stay dey, try memba most time a greedy dem greedy why dem get killed. Nuff a dem a high risk takers n very bold even wen dem flirting. Dem dey into 3,4,5,6 sumsssss and group things, u think dem boys dey play fi run bun n bakery pon dem one another. But QPerry sound like a gal even when him talking normal though, the other one mi nuh chusssss a dutty berry mi dont trust dat boy, not even an 1/4 inch.