NIKKI Z TO PINKWALL

SOMEONE COMMENT THE BELOW AND WE DUZ NEEDS TO KNOW CAUSE DI LAST MI HEAR HAPPILOS DID DEH WID HIM BABY MADDA NIECE :nerd

Someone shed some light pon hapilos ceo whey dey prison fi life sentence and nikky z did a praise the man pon er last night. Miller spil it out seems like nikky z did dey wid hapilos ceo kevin reynolds. Mixx up, because mi a wonder how nikky z get vp position with car, and her own chaffeur, when even the 2 biggest corporation in jamaica their vp drives themselves, uno see y people nuffi hype. Nikky z in a plenty mixx up a foreign das y she come a jamaica, why nikky z nuh go tun vp at hapilos head office or the music is just a cover up for something else nikky z. Smaddy shed light pon this.

15 thoughts on “NIKKI Z TO PINKWALL

1. lol I watched ER last night and all when antony miller ask nikky z about the man, all she dey pon, he is a good man and he has never put any question to her. nikky z a dutty liad, suh how nikky z fi know say rennals a murderer plus him a batty man and still go align herself with his company. nikky z a hide something I have never trusted that girl from day 1. she was with one a di dudes from TOK, Beenie Man, Movado, promoter battyman Jabba, the entire Ire jam crew Bob and him fren dem did dey wid nikky Z, plus tri state promoters. But mi wonder fi real how nikky Z so lucky fi get VP position at Hapilos something nuh right fi real. pon ER them ask her abou best of the best gal leave out dexta daps name afta dexta shell dung best of the best, nikky z a tek side because she give jabba blow jab and mi hear beanie man say nikky Z gave him the best suck off hood, suh nikky z a use har mmouth fi suck hood and get through life, wait till har mouth rotten off.

1. I cant even begin..I will say people a go always have good and bad to say about people but……….if him and nikki z ina tings a mus after him get lock up because him drop everybaddie fi di baby mother niece :hammer and this a facts mi a talk so mi wudda love nikki z come thru n talk please

2. Stinking dreads Nikki z who f**k the whole industry fi move her frowsy rass ..she f*k fi get hype and no man want her

3. Well met, nikky z so damm fool, before di gal tek the promotion n humble wid it, gal brag pon tv onstage with winford, dwl. No sah, nikky z hapoilos vp position nuh right, something wrong. Rennals would not mek dem give nikky z a promotion to vp just suh. But rennals bright n dutty him go dey wid him baby mother niece, but the neice mussi get death threat from hapilos jailed murderer CEO whh she go dey wid him. But mi want to know is hapilos making any money or a drugs money n lotto scamming money hapilos a wash n dem a put this digital music thing up front. Look how long VP Records dey bout n mi nuh hear VP records n give no vice president them own car plus chaffeur. The jamaican government need to investigate hapilos and nikky z. If none a uno wuk wid government please uno ask the government to investigate nikky z n her vp position plus hapilos music. Mi smelling some dead rat over hapilos.

4. Met did u know that nikky Z has a child that she nuh talk about, nikky z breed n carry a child n abandon the child. A so mi know nikky Z a evil peice a gal. If uno go pon reggae gold album cover uno see nikky z pic on it, the girl did black like really dark skin, now look how she almost white. Nikky z a big time bleacher, wen mi know dat gal cause she use to live near me in ct. And a my bredda n uncle use to have nikky z in a we basement a teach her about radio n media. Now nikky z a hype, but nikky go get mix up n dem nearly kill har in ct das why she run n gone a jamaica. Mi a wonder who is nikky z baby father, can anyone shed light on who is nikky z baby daddy, please n tenks.

1. Ok the child part isn’t true I’ve heard her on the radio bragging about her kid before multiple times. I never forget the time she came on the radio complaining how her man got her car towed lol.

1. Exactly!!! I use to hear her talk about her son alot, so Shanz, stop tell lie pon di ooman. It goes to show that all that you have written is a damn lie!!! I don’t know Nikki Z personally, but, if she’s mixed up in any wrong doings, she will be found out.

5. She careless fi true, her name call 2 much. She is a naturally brown girl, she was born brown, seh weh u wan seh but don’t lie. She is a nice looking girl and because of her character nobody don’t want her

6. Dancehall 101 volume 4, go look on that cd cover nikky z was never this brown, nikky z only spoke about her son because them cuss har, she was hardly in her son life. This sonuds like nikky z or har fren. She has no character a she go f**k out new york, new jersy, ct. No one forced her to open her legs, a she go diss foxy brown n had to run because dem boys was gonna led her up so she literally run to jamaica. Nikky was never this brown never, mi know nikky from ct. Well i guess she go prison go let off pussy gi get happilos vp job too since everyone knows nikky only fuk to get her jobs. Just like how she suck jabba n fuk jabba whey help promote best of the best so she can gi miami a year time, boy jabba looks like a dammm big batty man. 80% of these jamaican real promoters in tri state area are batty men n a hide it, dem married with kids or they have women n kids. Nothing wrong if u a batty man, but nuh live double life das dangerous n u put females in danger. As to whoring nikky z she swing both ways nuh wonder she n jabba suh perfect together.

7. Beenie man tell we a studio say nikky z suck him hood the best. Nikky z suck jabba hood das y she does best of the best every year. Nikky z n krystal all pose up n tek pic a beenie man party, a suh mi know nikky z fuking dutty n rass evil. Nikky z fuk people man n stil talk to the man dem woman or wives but member nikky z u nuffi so bright, our bodies is our temple, becareful wat u doing with urs girl, God nuh like ugly n a nuff relationships u mash up, but no worries, ur body gonna mash u up one day soon.

8. hapilos was trying to spite johnny wonder after he left. everything kelly the baby mother and hapilos did was to spite johnny, hapilos and nikki z went to ochi together one new years eve. do the math.