MARVIN A BEAT NIKIESHA FI WHA?

Met face book hero empty Marvin and niki so bad mi feel it fi dem! How on god green earth this girl let Marvin beating her? That’s what she left town to go mobay Mek man a box and kick her?? All the dancehall gal them team up on her and laughing!! Woman to woman dem need fi help her instead a bring her down!!! Because the girl lost met yuh Nuh see it to??

10 thoughts on “MARVIN A BEAT NIKIESHA FI WHA?

1. Marvin doesn’t like or respect women I think he secretly hates Nickiesha. Me see somebody say the little money she got in England the other day as soon as she reach Jamaica Marvin borrow it out.

2. WAIT DEH marvin still in ja, is it true him card revoked, a no everything u hear u fi believe but a frustration mek him lick her, if u love man and dem want money fi barra u will lend them lend mean all kind a different things, GROUPIEITES HIM NAW PAY BACK A RASS MARK TIDAY MARCH 15,, PAY BACK WA, WHERE HIM WORKING, HE FLIES, EVEN IF HE HAS IT SHE NAW GET BACK A CENT. A ASK SHE ASK FI HER MONEY A SO THE LICK COME EEN

3. LOL u go home wid money, u set up uself in lots a ways flossin, and him love liques so him grind him tek a bundle. nutten naw gwan a farrin but when u in ja and u money done, go home that’s why him stop the youth food, him want it, a so fren mash up

4. Mi seh sometimes mi wah married mi finga cause mi a tell yuh any day mi mek real cocky tun mi inna ediot suh anna nuh oheah mi buy a dildo….No sah! Gal a mek har good good money wid har friends and a do great an mek a battyman change everyting! A tek all bax an kick fram battyman! No sah! Dis a some Loooooouness at its highest.

5. She did look wayyyyyyyyyy better when she and sher them use to dance together.she look old and mash up now. If u go on her ig page and look back at pics from last summer compare to now she aged about 10years. It sad bad smh.

6. MARVIN FRAID FI TRAVEL HIM FRAID DEM TECK WEY D GREENCARD CAUSE DEM SAH WAH HIM A DOU LONG TIME PLUS D WIFE CALL DEM PON HIM