LEVELS SUMO TOURNAMENT

Sherr and har friend fly in fi Jodi couture (mi nuh know what’s couture bout she) party. Alongside wide mouth foota… Met dem stiff like starch pon clothes. Dem life sad bad. Don’t meck the make up and du up body fool unnuh. Poochie yuh unhappy. Mikey (bby fada)Teck yuh a Merica and yuh nuh stop f**k pon deh poor Dread. A wonda if the dread know yuh level of freakiness. Cause yuh is a a*s muncher.. A your speciality dat. Man nah keep no secret fi yuh cause yuh a nasty girl. And yuh caah go round lick out every man batty whe yuh f**k. Yuh cant get no respect fi dat gal. Yuh a talk bout yuh unhappy and the dread insecure. Him have a right fi watch yuh cause Him money a spend pon yuh and yuh prove that you cannot be trusted. Him treat yuh good and yuh still doah satisfy. Yuh come a N.Y. a go thru all measures a hunt down ppl man and dont get a call back. A bayeeee!!! FOH!!! Go home to yuh pickney dem and stop run behind half man half beast sher. Yuh nuh see yuh toe a try escape yuh shoes… Yuh and yuh bestie fake in all levels. All unnuh friendship fake cause unnuh jealous and chat each other. But fi wha tho?… none a unnuh caah meck one.

19 thoughts on “LEVELS SUMO TOURNAMENT

1. Lawd poochie I cant believe you and disrespect Mikey. Say it ain’t so! Out of these theee I had hoped since
    Poochie has her nice nursing career and hubby and kids that she would br Respectable. But show me your company and the Seder will tell us who you are. Sher just because you have done up your body again nuh mean you shouldn’t exercize.

2. Sher will be big and fat again soon because she is lazy and doesn’t want to work out. Renee 6:30 needs to get in the gym she would look nice.

3. Mi spirit take poochie ino and My observation of poochie is : she seems like a cool person, not hype and have her head pon her body to a certain extent. Did a wonder why she leff her family so long cause jodi party done and gone long time. Poochie do not let no body influence you if they are or do not follow no body .. you have u good good baby father (i hope the sender’s accusations are false cause I’d be really disappointed in you) and kids go home go take care of business and low out da crowd deh.

4. Sender yuh wickeD BADDDDD! When I can’t speak for the other two, mi can talk fi Poochie. Yuh a talk bout the gyal a eat ass* kindly tell me weh YOU accomplished after all a the ASS, donkey and shit weh yuh Nyam. When you sending in story give ceaser what ceaser due, sender talk bout the house weh Poochie own a Ja, talk bout the house weh she a buy in America, talk bout the girl excellent credit, talk bout the education that she invest in for herself and kids. The fact that you took the time to single her out goes to show that SHE have something weh yuh want bad! Badmind much smdh

5. Me really can’t believe say poochie do jah mikes suh. From yuh she do n breast n batty deh pon a hype. Go be a mother to yuh pikney dem yuh deh a run back a nasty Jodi n puss belly sher.
    Me did a wonder if poochie n the bby father lef unno because she stop post pon ig.
    Me remember poochie wen she use to run back a platinum n Simone. But she wasn’t that hype

6. Sender you make poochie delete her page lol . I saw her and the dread last week in Zara in Manhattan and it come like he’s her lap dog . She just a kick up this bag a clothes and hand him to go pay at cash register no sah . Dread need to grow a backbone cause poochie a use him and abuse him.

7. But i know sher from kids days she was born with a wood and a pussy and cause the mom wanted a girl them cut off the wood part that why she look like a man be carefull what you ask for mom

1. stop raas lie i went to school with Shereen was always a tomboy as was i but the girl is not a man you too raas wicked no man…a unno cut jesus slippas and give him vinegar to drink

8. Nuh matter how sher do her body she will never look right
    She look like a stuff BBC turkey
    Your breast never need fi do and more over u do them too big
    U have no neck your arms are way too fat your face fat ur neck fat you need to lose like 10 pounds from ur upper body alone fi start look proportioned no my girl come again.

Jody look like her breathe and pussi stink no lie mi nuh know
    She just look like d type that doe like bade she just look stink n nasty all the time .

The poochie girl look ok but I don’t understand why she a hang out with dem idiot gal ya

9. @ anonymous 5:09 u hit the nail on the head , I was saying the same thing about sher She has a broad shoulders lik man , she no hav neck , she go do her breast bigger she shud hav kept her breast small they look too big on her chest cuz she no hav no neck , right now she think she a the hottest thing but no goodie u look spoiled Jodie she now is jus a wanna be hot gal but still no ready yet , ur ass spoil from morning wit them tiny legs ,Jodie try and friend every gal weh look good The poochie girl she probably think Jodie them a somebody a New York so she look lik she was excited to hang wit them but no poochie a the worst crew u choose to hang wit dem Anno no body # bottom of the barrel Jodie & kim

10. Jodie and kim perfection don’t hav dry Shit to they ass them hav fi sex 5, 6 , 7. Man weh them can beg $200 from each man fi Mek up and pay the bills @ Poochie girl next time do ur research before u par wit certain gal cuz u look lik ur in a better position than all of them so do better

11. Actually poochie and sher a friend from jamaica day…. Poochie normallt pae with plati and rickeshia them… She and plati kick off big big…. Then she come a farrin and mi start see she and sher a call each other bestie. Sher and jodi a fren year now, two a them use to deh every dance til jodi fly out come farrin…. Jodi know poochie from ja day but a always sher fren till tge link get strongh.

12. A muss one a har bby fada current gal/side piece send this in..Hope he don’t read pinkwall. Differently it look like she want the man fi harself. dem know you don’t treat him good and dem want take over. Chill wid the hypeness. It only get you pinkwall famous.