KITTY SHOTS TRUTH SHOTS FIRED

21 thoughts on “KITTY SHOTS TRUTH SHOTS FIRED

1. Captain Burrell frownzy balls still on your breath Kleenex Kitty.

Hypocrite much? Same surgery body (Yanique own look better)

Same false hair and makeup ( Yanique own look better)

Khadeen you too badmind and stop call Michelle Obama name because you closer to Blac Chyna than Michelle Obama.

1. Simone tap ie … all if dutty pissy own look betta.. har dutty personality nuh betta dan kitty own. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO simone dah gal yah loooooooo out harself.. kitty inna di lead yah now. kitty a win… simone tell dah gal deh fi come fi dah L yah… tell har bring help cyaah she alone naaa go can carry it. Dah L yah extra big.

2. with all due respect, kitty always telling the women to focus on thier education, she motivates them daily on her ig page, she tells young women to have morals and standards and dont come depend pon man. Kitty is way more “Corporate” than yanique, kitty can host various events and knows how to dress for them, kitty has her time to be raunchy yes but a least you dont see kitty ina no argument pon ig ova man & nasty behavior, di most kitty do is drop her word but thats it. I hear she used to fkk horace burel but him dead now so dat not even count no more so who knows who she with, that a fi her business. Kitty has always been professional, very loud and annoying at times but still can be toned at times. kmt yanique need fi tek a page outa kitty book of professionalism and humble herself.

3. Kitty teck so much married man till she sick. She can never show a man. Cause all a dem married. So how she better dan. Yanique??

1. Ano dah topic deh we deh pan you… Go and find piss up donkey batty and tell har dat she suppose tuh sick nuh bumbo deh now…. sinting shudda crawl up inna har pussy.

4. Dutty stinking Simone low di woman bitch miss kitty is someone you’ll never be class and educational wise Bitch go sleep an nuh wake up back damn brite

5. Well said warmchoc. the truth is the truth. I wasn’t familiar with none of them until this site, I can say that Kitty is featured less on here. It’s good to know that she is encouraging young women/people to elevate themselves ( u r using your platform for good). They both need to know that there is a time and place for everything, ladies conduct yourselves with class because u r public figures

6. Listen in a few years Yanique will be a as been and MS kitty will still be around maybe even on a higher platform so i dont see any competition here. Badmind fi what!!!!! Yanique remind of disgrace

7. Kitty is a bit more professional and educated inna my opinion. She have har Article inna de STAR Newspaper, she’s also a Radio Host, and she is a Judge pon Magnum. Yes, she’s not Miss-Goody-two-shoes, but she hold her own, and she naw broadcast her private life pon social media. So big up to Miss Kitty fe dat!

8. Kitty and Yanique are the same thing, just one grow out certain things and the other still a dibble dabble; 2 fake ass, low self esteem, fame chasing women.

9. Kill dem dead kitty, a peer gunshot mi waaah buss up in yah.. leheleheleheleh. Kitty a long time mi rate yuh ova di pissy hand germs.
    Dash bleach pan dem kitty, kill di bacteria. Gal like dat wee piss inna di bed an seh she sweat… Yuh betta bloodclaat shield all ur young daughter cause di rassclaat trace whey yuh a lef fi har nuh pretty a bumbo. Mi piss a bush and if mi all even glimpse seh smaddy a come mi nuh move mi tan whey mi deh till dem pass… har fren tell she seh smaddy a come an she run out naked. See a drankcrow dat… Hey gal change yuh name from Diva.. yuh ano diva, diva a goodas gal… whey nuh affi piss a bush cause gal baddie train. Miss, plain and simple yuh neva affi duh dat..Fi fi calibah.. mi just tink it pointless.

10. If a 2 more brain cells, kitty have it ova har… Diva piss up self esteem deh unda di grung… it waah wata suh it can grow.

11. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Dirty yanique mi naaa tap comment mi ten yuh bloodclaat. :ngakak dirty miss.

12. So who going to start the petition to get her off Magnum because mi tiad a di “black chyna” yah now

13. Suh. The person say. Somebody a come… n shi run out naked.
    Mi loose affa har…
    Like the girl weh mek the man tell her to prove she is a virgin.. n go gi him the pussy

14. Kitty is no better than yanique so unu stop it. Unu hate the girl but ok. Kitty fi go fix her lopsided body