KEIVA ANSA SHEBADA

42 thoughts on “KEIVA ANSA SHEBADA

1. Him fi go worry bout him white blood cell count fi true. Shebada is mentally ill. He obviously wants to be a woman and he is extremely angry that he isn’t one. Shebada is not a young man anymore he needs to fix up his dirty lifestyle. He only have strength fi certain people. If you notice shebada never yet take on certain people like Kenneth or Marcy. He only trace females and certain artistes that he knows isn’t going to answer him. Nasty Shebada go purge your poison body and leave females alone.

2. Only in Jamaica one can openly threaten another with no consequence. What she mean him a love too long now? Unnecessary rambling

3. Him hype run out suh right now anything fi get back sum. Neva tink mi woulda live inna time fi see a person without a vagina that was born a man a cuss ooman…….Neva!

4. Shebada wasn’t lying though she never look good yet. She always inna some long time clothes and it’s the truth. Nice body but the clothes dem waa sort out n bun not even donate dem to nobody dash dem weh. It’s just the truth and nothing but the truth.

1. Keiva body, clothes and dancing outdated and she nuh ramp fi fling wud pon the current dancers. Shebada aint telling no lies because she really illiterate fi real.

5. Keiva Neva tan good. A ONLY THING SHIBBY SAY IS THAT NO GIT HER! #FREEDOMOFSPEECH but look a keiva a threaten ppl fava horse

6. Mek shebada move him nasty HIV self an gweh, him luv secretly trouble people too much. Him sick dog stomach, di tyme him a tek fi troube people him betta guh fix him bloodclaat mouth, cause he’s the UGLIEST battyman alive wid di space inna him suck wood mouth.

A real talk, him a live too long now. An true him deh wid bad man him feel him can get weh wid troubling people.

1. Afta him neva hide an cuss who him a cuss.

Shibby a eat him breakfast and talk truth said speed.

She lucky she still alive after all dog fuka elephant man grind har pon top a de 100s!

Keiva look like ole house cellar

7. Run cum back met, weh yuh ride gone? Suh yuh neva know?

Di yute a f**k all de loud mouth black gyal weh have har bar a south.

8. So she wear wah shi hab and can afford. She fi guh whore or get inna drugs or crime fiddi sake a looking hot fi please ppl she not even know. No wonder ppl a do wah dem nuh fi do fi keep up wid dis fickle generation. Who is Shebada fi a talk bout nuhbaddy? him hab looks or physique? Him have decent clothes? Keva may nuh hab clothes, but she have a good figure, Shebada nuh have nutten fi recommend him, him not even an actor of merit. All him can do a play gay or brawlin characters, him nuh have range as an actor, so again, who is he to criticize anyone, when not even him craft him can conquer.

Di ongle wrong mi give Keva in har cussing a fi talk seh him a live too long, dat a nuh fi har concern, even if him is an abomination, him belong to God sed way and him length of days ordered just like fi everybody else. Odda wise she can dun him yes, all deze dildo mout bwoy Dem love antagonize ppl, naw support none a dem.

9. Shibby fo DEAD fi true, an all a di nasty kaalis ooman dem weh a gi him hype an knowings fo dead too. A swear mi 9 him, him mouth luk stink an nasty wid di space beween him teeths.

Any man sleep with shibby wid fun any dead inna mourge, yuh nuj si seh shibby luk like a powda walking dead? A full tyme now him a hype wid him nasty self

1. Go kill you self too! Fi all any a we “nasty kaliss oman whey a gi him hype an knowing” no know yu a dead from said hiv and a no battyman gi yu!

You venom so strong 😀 😀 mussy de disease have you a bark so loud or man tek yu man?!

Teeth don’t need ‘S’ pob it. Time you a get blood thirsty you go learn fi read and write properly.

10. Samantha aka Melissa the gal that always inna him background wen him a do happy Corner she an shebada use to f**k ,now she tun Sadamite (f**k both man and Woman)…Mi hear say shebada say har pussy big an she claim say a 1 man she tek before him.that boy chat every gal Before him go fix him madda roof that a leak.No wonder why him Breda hate him

11. He need to leave the woman dem alome every month him a cuss a different woman, a no woman fault him never born with a pussy. That stay bad batty boy need clothes and couple showers. Him need to go see a doctor to stich up him batty hole and leave the girl alone she nah borrow nobody clothes so whats the problem? The girl have her business a that him jealous bout? The batty boy stale now so he trying everything to be notice

1. Go do something bout it and no stay in a dark and do it cause a you and ole fowl keiva name god! Not even jesus christ have power pon taking or giving life!

Shibby dibby do har yeh! 😀

12. SHEBADA ANOH MY FAVORAITE PERSON , BUT HIM NAH TELL NO LIE, KEIVA NOH TAN GOOD MORE TIME , BUT NUFF PPL PON IG LOOK LIKE DEM FRAID FI TELL HER , SHE ACT LIKE SHE A BULLY , ALWAYS READY FI CUSS AN BEHAVE LIKE A SHE RUN D DANCING WORLD , KEVIA OLE TIME DANCE CAH STAY, SHE CAH DANCE NOW , PLUS HER CLOTHES DEM DONT STAY GOOD , SHE WEAR D CLOTHES DEM DEM SHE SELL DEM , SHE NOH HAVE NO SENCE IF STYLE

13. Mi sey it before on this blog an mi a guh sey it again. I like how dem same ppl yah a duh Shibby bout him a batty man, but rail up fi di batty man wey style Robbas. Dem all use him slang sey calling all beauties, now dem a bun out Shibby? Shibby sey him nuh like har outfit, suh wah inna dat? As much as mi fashionable mi put on tings an people sey dem nuh like it. A nuh nutten. Shibby sey him nuh like har outfit and shi jump guh ‘try’ dun him. Mi si girls tidy demself an look good an people post dem an unno sey dem nuh look good, so what if smaddy sey Keiva nuh look good? She really doan look good.

14. Right a right and wrong a wrong. Shebada too out of ordah! If him a say the girl nuh look good, say that n done. Wi cannot stop people from having their opinions. But when him ago rinse d girl for no reason bout how she fava return cokehead and if har store still a keep, him cross d line. Him need fi stop trouble who nuh trouble him. Damn troublemaker. Who is Shebada fi have so much fi say bout people? Smh. Ol’ crawsis.

1. He had an opinion and stated it. He didn’t like her outfit. She dragged him for stating his opinion and he dragged her back. What’s the problem? :ngakak

15. Because of this post I went on her business page, I am so proud of you, good job. She is very professional and appreciative when dealing with her customers. I notice that she has some nice pieces, a variety of things. May God continue to bless u, u could have spent your money on brands and foolishness but u chose to invest it. Ambitious lady, she is a business owner, she drives and seems like she has it together. Her daughter is so cute (dun the foolishness wid Ms.Sibby)

16. Smaddy sen mi shibby address, I will make sure by MONDAY him dead. But more importantly him dead already suh it nuh mek sense mi shoot him wid mi 45. Him a slow dead daily, dats why him a mek pure trouble.

17. But Shibby alway smell raw.Pussy! go get a life and leave the gal alone, you think a she mek u can not keep up pon ur HIV medication.

18. Facts still remains shibby did not speak bad of her he just stated his opinion on her outfit like its a darn video.And as a public figure u got to learn to take all kind of critics.she was the one who got disrespectful n yes he answered who wouldn’t u ppl can b so hypocritical as anonymous 2:00 said u clap for ppl who come after the ppl u secretly hate but when a next person of similar situation come around u check em oh plz.At anonymous 3:04 are u trying to say u f**k shibby n u got a deadly disease therefore u know his days are numbered lol u ppl real stupid