HOW KEIVA DOING?

13 thoughts on “HOW KEIVA DOING?

1. Puppa Jeezas Marie! U dun know how da one deh would go?

She neva dress decent from the time we see har pon di scene

1. Keiva mi tink yuh need fi try being a lady.. yuh know! maybe couple dresses and skirts and tings… kieva everytime mi see yuh it nuh matta how long it tek kieva issa jeans shorts yuh have on wid yuh two batty jaw dem a hang out…kieva mi tink yuh fi puddung di cut off jeans shorts ting now… kieva nuh young gal still? or mi wrang? keiva from yuh put on di wedding dress a yuh birthday party mi nuh trust yuh..no lies! kieva a 2018 nung good gal :ngakak fashion can change an look good eno. Kieva mi naaa lie fi yuh dressing gi mi anxiety, kieva dis wee mek ppl relapse no mi luv some changes have to be made… A dat doe eno..ano everybody move wid time, time naa wait and dat ago mek nuff ppl late.

2. Not to be off topic but how di fudge dis gal yah get my name fi block on instagram when I don’t know dis lady, never spoke to her, never did her a thing but she blocked me?? I was exploring & I see stacious tagged her because they were in a pic together so I clicked on this thing name only to see that I’m blocked…laugh til mi weakkkk

3. I don’t understand how everyone commenting on her dressing. when the real issue is to identify what’s that standing by her.

4. She’s one of the most annoying people on Instagram. Her grammar is atrocious and her fashion trends are disgusting. One day she seh she setting and example for her daughter, a next day har batty outta door.

5. just ask Shebadda, only him can handle this one ere. Tan bad man. Keiva in a darkness and can’t see the light up till now.