FIRST TIME GETTING YOUR TEETH CLEANED SQUEEZE?

I SWEAR THE NEXT PICTURE ON INSTAGRAM WILL BE THE ANUS EXPELLING SHI*T FROM SOME OF YOU! YUH MOUTH TIGHT UP LIKE A TEETH YUH A GO PULL OUT……..OR YUH TEK OUT YUH PLATE AND SHE A REDO YUH MOUTH CAUSE DAT DONT LOOK LIKE A MOUTH FULL A TEETH…..SUH YUH KNOW WHY YUH REALLY A LOCK IT UP AND TO BE HONEST THE HOSE THE LIGHT AND THE TRAY NOWHERE NEAR YUH MOUTH SUH IS NOT NO BRUSHING A GWAAN…………….WILL THE NEXT PICTURE BE WHEN SHE POLISHES YOUR DENTURES OR WHA??? WHAAA????????? DIS NAH GO BRING NUHBADDIE INA FICTION SQUEEZE..linkupsqueeze#davidannakie #currentsituation #dentist #cleaning
SO LETS FIX THOSE HASHTAGS —– #unlinkedsqueeze # davidannakie # current situation #build plate measurement # # fixing rotten out teeth # left side of the mouth # will look real when finished #cosmetic dentist

squeeze-Optimized

0 thoughts on “FIRST TIME GETTING YOUR TEETH CLEANED SQUEEZE?

1. The next picture should be him going to jail to Rob up the people them money to fix credit knowing he is not a credit bureau :ngakak Him nose hole open up like fununu gate. Ugly like.

2. Squeeze if yuh seh biolife good fi jus about everything like cancer etc why it cyaan cure your teeth problem

3. Its so sad how him get away with half a wha him do
    Squeeze made his money from selling a farce and nobody not saying nothing
    Next thinh squeeze inna him fifties and him oomann under 24 younger than him big kids
    Him insecure and sje licky licky

4. can’t b-lev how raga was promoting this biolife shit just to be on the air waves the amount a stuid ppl we call and order that shit have me shaking the shit outta mi head,too damn wicked and beef man

5. This man only dates models or pageant beauties why tho??? Deh wid supermodel jaunel mckenzie for 6 years and no ring he only wants to chill in their spot light. Sighz hez cool tho naaa lie