DI SUM WUDDA ADD UP TO NATIONAL DISGRACE

11 thoughts on “DI SUM WUDDA ADD UP TO NATIONAL DISGRACE

1. When friends turn enemy and gone rogue and secrets start dash out. It is a nightmare. As Bob Marley say,
    ‘Only your friends know your secret, so only them can reveal it’

2. Mi Nuh want Nuh fren a bloodclaat.
    Mi we talk to mi pussy an she always ago be wid me an she naw dis me neither.

3. It seems like sher an nickesha goh dou a 3 sum an it buss soh sher bex sah nickesha neva sah sum ting wen d argument buss she quiet wid it

4. Your worst enemy could be your best friend and your best friend, your worst enemy. Sher and Nickeisha this a get outta hand. If it can’t fix just go your separate ways and be civil when it comes to working together or in the same atmosphere. Some people outgrow each other. That might be the case. Just don’t burn bridges. Best of luck to both of you in your future endeavors. Life is way too short.

5. Sher and Nickiesha can’t and nah hide ntn weh never come out when Sher, Nickiesha and Renee did inna argument wid Spice! Unnuh mind short, cause di 3sum ting did come up already!