DHQ TRUMP AH MEAN NICKIESHA

27 thoughts on “DHQ TRUMP AH MEAN NICKIESHA

1. Good Afternoon Met, Metters, Peepers nd Others……

A me alone find it corny when dem nd dis matching shit?!?!?! Well since something wrong wid him foot match that tuh nd mash up yuh foot.

1. Thank u Simplicity! Mi deh yah and all mi can can pree a di matching shirt dem! Ppl think instead cute! But a some real likkle pickney style dat!

On a side not! Mi realise seh Marvin a build fi him brand, Nickiesha nuh seem fi realise seh she dash weh dat har own and a run back a him, and a build fi him brand!

2. Nikki ur fav dhq but this post mek look pon yuh different, like what f**king rumor are u talking about?? So Me a ray Charles now? mi see the man drop off a di wall and mi neva si him get up and walk pan him own.. mi si pants tear and blood and 2man a lift him up cah him couldn’t walk.. my girl yuh stupid bout ppl a wish bad we saw what happen and everyone assume the worst.. so if u gon post something about his injury u should’ve jus said thanks for the concern and well wish but his foot is not broken.. stupid girl stop follow up the hype man and gweh bout rumor

3. Y’all need something more constructive to do more than on Marvin and him woman everyday, look as if they paying y’all bills.

4. She need to stop posting because it look like she malice spell check. Mi have a hard time dissecting her sentences just to make sense of what she’s saying. Goodness gracious!!!

5. She need fi tell Marvin fi stop drove go outa Norman Manley airport and pretend as if him a come new York n then wen u look him Ina dance a Jamaica the next day… A wah sir a fraid u fraid fi come back a new York or a have u nuh have nuh weh fi sleep? Lmao

6. Mi seh who Eva di wife a work wid ting Trang hunnu Nuh see when di obeah find him di way it lick him a dat Mek him drop off. Nickeisha mi luv yuh Nuh seem too praying cause a good while now yuh inna di public an a di first mi see God type inna yuh post. Mi Nuh see nothing still I’m just saying.
    Mi Nuh like gal like hunnu cause yuh see, me a queen an mi stand up beside my king…. Not behind him not Infront a him mi naw lie my girl mi did see more inna yuh but is a weakness we all have some type… Mi still caah believe seh yuh drop yuh girls Dem weh a hunnu seh road as a team Fi Marvin an den all seem like yuh wah cuss Dem feem like yuh woulda cuss anybody feem. Mi all jump off cause mi Nuh believe yuh my girl mi Nuh like ooman like yuh weh deh wid di man but luv him more Dan how yuh love you.

7. A idiot that. She nuh seh Marvin nah claim here up. Him do radio interview and star interview and when dem ask him bout Di 2 a den him nah answer….. she dash weh a friends fi man. When man can come and go friend will always be there. She start Fava Marvin now, she don’t even look no more. It look she need to go back round sher and Renee and she can start hot up again!

8. 3:27 real tlk same ting mia pree she mek mia lose offa her cuz me like her n him together yea, but when u speak like that its obvious hate can get u down easily dhq, it shows that u are weak to criticisim n real hate… this status under that pic shows up ur level of intellegence, cuz intellegent ppl react smartly amd n never flauter to ppls ignorance much less fans haters and onlookers.. level n only recognize thee sopporters of both of yall… positive never negative.. itellegence wud hv let u knw that.. use yu brain lil girl use it.. thats y mi love beyonc3 suh, she never recognize the haters

9. They are veryyyy annoying now. Mi tired fi see dem pon insta and fb and I dont even follow them ugh. Like everybody get yall together move on.

10. @anony 9:34 Jesus Man U dnt have spell check? Sure u and Nickiesha not friends? You guys spell alike. *intelligent, intelligence, the irony though…and dnt be so repetitive next time, u made my brain hurt

11. Did you guys see Sher interview where she said she is a drop out from grade 10? So Sher you said the 15year a act like big woman n a caress man, weren’t you around that same age when you left school? Can bet any money say is you quit prolly fi go dance a night time go skin out yuh pumpum. With Renee so young and in the streets dancing so long she prolly didn’t finish either, and Nickiesha well she obvious bad I’m thinking grade 8. Don’t throw stones when you live in a glass house

12. SOH NICKESHA BUS OT OUT A 3 SUM SHI AN SHER DOU AN IT CUM OUT AN SHI NOH SI NOTHING WEN IT BUSS SOH DATS Y SHI AN SHER VEX SHE TALM PON NIGHTLY FIX

13. SOH ALL A UNO WAH DID A CUSS MARVIN WIFE A LONG TIME MARVIN AN NICKESHA DAH NICKESHA TOO LIE SI SHER PUT PUT D INBOX MEDSAGE DEM DAH WAT A MIX UP SOH NICKESHA DID A CHAT MARVIN WID SHER DEM TO OMG