DEN SMADDY CAN MEK NO BADE FOOTAH BEAT DEM?

Pinky
Me inna JN Wednesday and me see this girl that look like the girl wa dem seh FootaHype a beat,
Gyal look nice and pleasant, me neva sure if a she so me go look pan har IG page , and then me realize seh a she same one Minioprah
Me nah lie, she look good, happy and clean in a the bank
Then guess what , me go see them a airport , I don’t know if a good luck or what, or a sign
Him neva deh a the bank , but the two a them checking in a jetblue counter
The other day me did comment and done har when dem seh she a make him beat her but them look happy, a run jokes, holding hands and pure carry on in a the people dem airport ME NUH KNOW IF IT WAS A SHOW OR WHAT! ALL HICKEY PAN NECK !
FootaHype no look good with har though, gyal want one nicer man
If u eva see how him shine and him shirt dirty in a di people dem good airport like him want a wash off a one river
Me did waan tek dem picture, but me fraid FootaHype obeah me
Me feel seh we fi low har, cause not because she a no Ishawna , or she no famous , but gyal look good
Me just no want she make FootaHype obeah ways dem tun har inna beaten stick
Minioprah next time me buk u up me ago seh hi to you, cause you look pleasant and descent
And no make FootaHype make the people dem hate you, cause FootaHype no love no other woman but ishawna , and me feel seh him up to something fishy with you, just pray a no try him a try mek we think him get over the festive queen!!!!!
Or unnu think him really check fi Minioprah?
Me need help

One thought on “DEN SMADDY CAN MEK NO BADE FOOTAH BEAT DEM?

1. A same suh him an Ishawna use to laugh up and live good in public all while him a beat her. This means nothing