CANDY NAILTECH

Dash some a ivany Chicken back pon mi lD

Dirty Nailtech yu nuh see yu shop yu stay good .everyone a look a buss or come back inna life and candy see just nah nothing bout herself uno a upload the pic inna the dirty shop ..poor is a crime and when you want a little hype you do anything fi get some highlights…
Pinky that wicked nailtech gyal roxanna tek weh a woman inna me community hubby and mash up the people them live . Bout yu a nail tech wickedness a kill yu bc .
Candy caan buss yu….. all the try yu a try yu live sad and god a beat yu ugly bc

15 thoughts on “CANDY NAILTECH

1. I can’t knock the nail tech! She has a skill that she acquired and is putting it to use. She ah hustle and make her money! Candy is trending right now, so she can build up her clientele nothing wrong with that. But I do agree that she need fi fix up her shop a some more. She can paint up the walls and try do something with the floors plus just clean up in general dang! Candy not every picture fi take neither, learn to say “no not now.” This is not a good look for your Brand!

2. NUTTEN NO WRONG WID HER PIC WOWW GAL LOOK GOOD U CAN SEE A SEE A DRUGS AN SUFFERATION OR ELSE PLENTY COULDN’T GO NEAR HER AT ALL. NAIL TEC NOT UIGLY. ALLOW PEOPLE TO PROSPER TIME HARD……go wash y cratches

1. HATER, HATER U NO SEE THIS IS THE BEST PIC SHE HAS EVER TAKEN. SHE IS LOOKING CALM AN BEAUTIFUL LIKE WHEN SMADDY IN LOVE… LOOKS NATURALLY BEAUTIFUL…IS THAT HER WIG LOL TIME HOTT MI GAL…

3. HATER, HATER U NO SEE THIS IS THE BEST PIC SHE HAS EVER TAKEN. SHE IS LOOKING CALM AN BEAUTIFUL LIKE WHEN SMADDY IN LOVE… LOOKS NATURALLY BEAUTIFUL…IS THAT HER WIG LOL TIME HOTT MI GAL…

4. Issa a barber station, hairdresser station and nail station in one minus the manicure table and pedicure bath.

Koo di bungle a dutty hair pon the counter (station)

5. Gangster nail tech, real hustlers recognize real, any time any where money a mek! Wish I had money to donate cause I’d definitely gift her a table! I’m trying to redecorate mine and it’s costly, even cheap wall paper I wana buy but every money I make is earmarked for bills and expenses for now, as soon as that clears up the next money I make will go into my business by the grace of the Almighty!

6. Sender the girl couldn’t take yuh man if him neva want get tek, can bet a tru yuh wutliss and careless mek him left yuh fi she, find a dutty shop and start duh supmn too maybe yuh will find a better man and stop stress over the one weh gone

7. The woman husband is to blame unu love let these man off and if a nuh she theseman will always cheat on some a
    Unu cause unu allow it fe years the girl a do something better than nothing she will build unu too badmind

8. Sender you is the women she tek weh man from! you sound like a mad hater! the nail tech a mek her money, if her clients don’t mind the dirt then don’t make it bother you! PS she is pretty stop the fuckry smdh

9. Wow sender, since you’re big and brave show yourself. The problem in life is that you refuse to focus on yourself. Check your grammar, yoh dunce… See social
    Media a done yoh!!! Yoh fava eediot!