PEOPLE DEMONSTRATE AFTER POLICE KILLS RAT BAT CREW MEMBER

IT IS IRONIC THAT THE JAMAICAN POPULATION ALWAYS SEES IT FIT TO DEMONSTRATE AFTER POLICE MOVES IN ON GANG MEMBERS

Met you never heard seh police kill machine man brother vanny son Forty a dem seh did kill him step father Tony bow he was in England no get deport n come bout a him a run rat bat crew! Bwoy Vanny curse Police kill two her son a jamaica gun man killed one a England her son kill her man no sah! And then ppl a demonstrate how police wicked kmft!!! Evil unscrupulous scumbag well done officers

20 thoughts on “PEOPLE DEMONSTRATE AFTER POLICE KILLS RAT BAT CREW MEMBER

1. Him still de merica in prison is dat keep him alive he was the one buying all the guns give him bredda machine man!

2. Big duty germs unu go look a life unu cannot even spell. The ppl dem life way better than fi unu.A bayy beg unu call Vanny and beg her fi clothes and shoes. All the one name Shantel and Chunks

3. Vanny better than you lot you can proof forty kill tony dirty people go talk in front of the people dem not behind them suck pussy people go bade go and learn to spell look on forty casket no collection money up vanny look better than all a who a talk make sure wen fi whomo pickny dead them can bury john crow res in peace forty

4. 9:42. SHUT UP U BLASTED FOOL , HOW CAN HER LIFE BE BETTER IF SHE LOOSING ALL HER KIDS, YOU DUMB , IGNORANT AND SOUND LIKE A RETARD , SHUT UP !! KMT

5. 11:25, learn to spell? But you no better, where are your full stops, comma, etc?? You big fool or little fool??, all you talking about are clothes and shoes, you sound so materialistic ( if you know what that word means)))) can know you is a long time ghetto rat , u sound so illiterate .

6. Kingston 13 is way better off without vanny Pinkney dem dutty ghetto ppl a you lot support de gunman till dem kill yuh nasty girl weh dem rape n battery if u feel so hurt go dig up forty n mek police kill de shit house again u a talk bout if u see Forty casket kmft a big house n flashy car we want while u a run down pretty casket dwl u sad dutty gal big up to de police force! RIP (ROT IN PAIN) VANNY BAD BREED DISCIPLINES! VANNY RICH SUH A DUTTY CRESCENT RD HER PINKNEY DID LIVE TILL DEM DEAD PRETTY CASKET KMT GIRL GO LOOK AT LIFEW OR JOIN FORTY MACHINE MAN N TONEY BOW!

1. Name is Go suck you mumma.

And live at Go hold another suck you mumma.

Nasty gyal! all unu good fah is to cause turmoil. Is not everybody unu can kill. Remember that when you a draw you last breath in this world.

7. You people are wicked and have no heart. The lady lost her son’s and her partner where is your compassion. It’s disgusting to read these comments. Rest in peace. Block out the bad mind wicked and hateful. Rip

8. No compassion nuff gun vanny buy she support her Pinkney dem in a evil who show compassion to innocent victims her Pinkney dem kill STFU

9. Uhnuh can stop call Duxie name now lawd duxie was an assassin fi rat bat den him start link wid waldie waldie gave him one million dollar n guns for him to link wid him this never wen down well wid birdie as duxie did kill birdie bredda! A bare mix up

10. Wen you a talk things bout people give you name stop hide dog shit because you no love fi you pickney mek you no support dem some a we pickney do worse ting all beat uno anuno nah talk how uno say forty kill him father den uno start pon waldie an birdie go kill uno self because all the name dem weh uno a call uno cant go in front a the people dem rip waldie and forty

1. When you a defend evil and a mek big talk GIVE YOU NAME! Phuck you a request name and nah gi none? 😀

My kind don’t need fi talk infront a dem and dem 20 male concubines…bullet does that :ngakak

Mothers in league with their sons evil shall die a merciless death all if is just a headache, it shall be merciless.

11. If vanny buy gun did she buy it from you no one wants to here you f**king shit you are entertaining your self talk about your self you are a enemy thats why you talking like dat uour children does not even like you can bet they beat you talking about rat bat rape you are one of the rap victim no listen to you you are tie up shame on you show your selto people i thinkyou are not a lover of rat bat pitch out we say rat bat fi life ever one only as one life you have none

1. Lawd johncrow! You need to learn how to read and write properly!

You and the rest of demon supporters go gas oil and light unu self! When unu and unu breed dead like dog it”s celebrated. Know that good and well.

12. Rip Della Rip Forty Toddla – I lived around this family in UK and I swear Della & The surviving son, Toddla… were the most humblest & kindest guys on the ends. It’s sad to see these words written probably by those who don’t know. I can’t speak for Forty bcos he was much younger and hardened in the uk jail system but KEEP ‘DELLA name outta ya mouth’. Some people a carry bredda feelin’ no sag dem your deh a good smaddy.
    Father Della a good yout. Big up Todla, Cartel, Richy, Yardy, Bones, Mad Blacks, Brown Man, All the uk Stockwell man dem.