DEXTA OTHER WOMAN

AND DEM SEH DERE IS ONE MORE PLUS THE OTHERS WHEY SHE BEAT DAILY FI DEXTA..BUT DI PEOPLE DEM SEH SHE FI COME OFFA DI CORNER WID DI MAN DEM AND GO DUH SOMETHING CAUSE EVERYDAY SHE SIDUNG WID DEXTA AND DI MAN DEM LIKE ITS A JOB

17 thoughts on “DEXTA OTHER WOMAN

1. Why yuh sey a bare fight she fight har maties!!??Is it any wonder her face scar up mark up suh??Looks like Xena warrior Princess exists inna real life!Wifey kinda cute though so she shouldn’t worry bout these basic chicks.

1. She looks nice, dark skin n no bleaching she look real. At least she nug look like dem plastic body gal dem.

2. I’m confused now……If she deh at home how the other one is wife????….Will the real Mrs daps please stand up dwbl.

1. But Dexta wife fuck two man from off him corna for a fact plus she have man a fuck har a rd she been fucking an him know why yu tink him buss har face ? A she use to spend pon him now him buss she naa leave

1. Anon 4:29 This proves that you haven’t seen her face.Interestingly check out Anon 8:24 comment highlighting the reason for her scars.I will mek a link but afterwards if it is confirmed that is Dapper Daps really buss up her face so.I swear on my life I will launch a campaign as I’ve ALWAYS hit out against those who abuse women.Same ting mek me n mi good fren Bounty Killa fall out,the whole hammer ting n him frequent beating of D’Angel!

3. Awwww boi… MAN! Fuck pan him if him fuck pan youuuu… mi cyaaah badda. Dexta issa mess! Dem fi hold him likkle ass an wring him neck. Him too punnynacious.

4. But wait deh him did get ketch ova yah one time dont?? Waaah white gal or suh an a suh di hood did expose …a gaaah guh look choo di archives fi dah tory deh when mi dun.

5. I cant stand these dirty jamacian men!!!! Im gonna be leaving mine very soon then im fucking done!!!! Nah tek none a dem serious ever again!!! I will be looking to date one diffent race TP dem man yah different to rass!!!!!!!disgusting pigs!!!! Kmft.

6. First lady I will never date a jamaican ever again. Lol they are the fuking worst. The islands are better than we own country Jamaica. My man is from one of the island and trust me Jamaica men are the worst at the hood things n the best at the evil n cheating.

7. People Lexidaps is Dexta’s real wife! Her face probably scar up cause dem always a fight lol. Truth be told he and this girl in the pic looks like they’re inlqove