ZIGGY ON THE SHELF

SHOCKED MI WAS WHEN MI SI DIS INA DI SUPERMARKET THE OTHER DAY…..MARLEY COFFEE…MARLEY WEED..MARLEY HAIR ..MARLEY DIS AND MARLEY DAT BUT NONE A DEM REAL SUCCESSFUL………A NUH BETTER DI WHOLE A DI CHILDREN DEM COME TOGETHER AND DO ONE SOLID BUSINESS AND SHARE DI MONEY INSTEAD OF DOING ALL THESE LITTLE THINGS WHEY REALLY DONT GO TOO FAR………..PLEASE DONT ASK DI PRICE A DIS OIL BECAUSE UNO DOE WAA KNOW
ZIGGYOIL_2

14 thoughts on “ZIGGY ON THE SHELF

1. Marley coffee is actually a very successful brand so thats probably why the other siblings are following with similar businesses. I believe that the marley weed is also going to be successful as well. just a shame because I do not think that Bob was about all this commercial profit

1. Met I was telling a fren that dem a get away wid highway robbery wid charging for all things Marley!!! Except fi Jr.Gong is like dem decide fi lef out the music biz n just hustle n eat a food n collet Bob’s royalties!! Damn u Rita,Damn u to hell!!!!

1. Wid dem overpriced things. Dem not even reason anything out round bob life style…….dem chuck off ina every little thing das why nothing cant build pan what bob have dem only a get but after dem dont get dem children cannot get because dem a go bleed bob name dry wid foolishness till people get tired a di products n stop buy

2. yuh nuh waan me tell you the price a weh mi see de dawta a sell candles and incense oil for…them too greedy and feel entitled, him did adopt Sharon right?

1. all marley candle? dem serious….. :ngakak
      imagine cindy a di side piece and fi har son have more talent dan rita di so called wife son dem :nohope:
      God dont like ugly aldoe satan was pretty

3. But wha me a say di Ritat she carry a good portion of de man legacy money a spend like crazy dung a Africa bout 15yrs now!!!she wouldn’t even build a Lil bob marley basic school or give back!!?ansa me plz is there any charity in bob name??is anyt given bk In bob name dem just a tek!!! Since Hi say di coffe taste good tell dem fi donate 40% to charity fi every bakkle bought n then me will buy it. I pass on di blasted ziggy coconut oil!!a oil!!a re u n dem serious Shani!!?

1. :D. Rita clan sucks!
      Btw, when oil n lemon meet no mayonaise dat?! Ewww and why would the coconut oil come pre-seasoned wid curry? Ziggy need fi get on the magic schoolbus:D 😀
      Junior Gong is Bob in image, but minus the soccer team a breeding empress dem.
      Rita get more than har share.

4. Met I come cross wan diss song weh day pon utube by eeka mouse mi Neva know him have beef wid dem I laugh till I nearly dead di song funny bad……di man seh dem a pimp di reggae dwrclll

5. Unu think think them a joke, all vegan protein powder in marley coffee flavor mi see over GNC wah day. Me buy it although it expensive but when me check it, fi plaster the Marley name everyweh suh just a tek time water down the brand.

6. U see when u love money imagine curry coconut oil like dat really mek sense. Look how dem just a destroy the man name wi him fight for. Lawd like the person say not even a school inna di man name. Kmt mek dem gwan