WHITE SCWAAL MAKES HER SMILE

Well did I miss something, the last time i checked Demarco was a married man all opened up restaurant and all before migrating with their child. So how come Ms. Jada a post up picture and deleting it shortly after that she is in love.
Really Jada, fi a dutty man like that you really go get involve with Demarco smh. unnu likkle yung gyal need fi d better, and a wonder if a him tell yuh fi tek down the photos or a di wife page yuh.
Screenshot_2014-03-05-22-42-20

Screenshot_2014-03-05-22-43-20

0 thoughts on “WHITE SCWAAL MAKES HER SMILE

1. Ewwwwwww mi just vomit Demarco foo fa mouth look like say it inna court with toothbrush n toothpaste demarco whey look 18mths pregnant yuck yuck

1. Obsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss where were ya? U fi say hi at least once a week man mi miss u ee see cho :peluk :peluk :peluk

2. But coo pan Demarco weh she mek no want har! U cant even post a picture of u and him. Rule 101, if u have to hiding its NOT, i repeat, NOT YOUR MAN. Unnu nowadays gal a walk pan unnu foot battam

3. Di girl sey, him mek har happy and its the happiest time inna har life yah now

4. ewwwwwwwwww I think I jus saw the light ,pretty girl but no taste no flavor nasty DeMarco weh walk and look everybody and all a dem tun tht dung she come mek him nuh want she looks really is not all u is one sad piece of pussy.

5. U can’t even carry this white foam corner mouth boy to a descent settings in good public n this girl have low self esteem

6. Another sad case of if he’s not with her nobody else should want to be with him. One garbage the other treasure .

7. suh a dis she want out life??? young girl more out deh yerrr??!!! believe me life av more fi offer……smh

8. ewwwwww demarco luks disgusting wid him artic lips.

dat hairspoil mek him worse luk like a troll dan him did already luk.

some gal stomach seh a insufficient funds alone mek dem vomit.

9. YOU GUYS NEED TO CHILL,IM RELATED TO DEMARCO…AND YES HE HAS A WIFE…BUT THIS CHICK IS OBVIOUSLY A FLING…I DONT EVEN KNOW HER LOL

10. Why is this even relevant tho…….. If him no look good and she no have no ambition why so much a unu tek it up pon unu head??? On to the next drama weh actually mek sense and relevant to talk about…. Kmrt……