VIDEO SEEKMENT WID MATRIX

DOES ANYONE HAVE DI VIDEO WID MATRIX A CUSS CHARLENE? DI PEOPLE DEM SEH HIM GO LIVE PAN INSTAGRAM A CUSS CHARLENE SEH A HIM TELL HAR NUH FI ABORT DI BABY AND HOW PEOPLE FI TELL DI LAYLAH WHEN SHE A 14 SEH DI MADDA DID WAA DASH HAR WHEY :ngakak . SOMEONE PLEASE TELL MATRIX SEH SHE WAS NOT THE FIRST BELLY TO BE CONSIDERED FOR AN ABORTION AND SHE NAH GO BE DID LAST SUH HIM FI FIND SOMETHING MORE PERTINENT AND DONT TRY DISRUPT THE CHILD’S LIFE BECAUSE SHE END UP NOT BEING HIS. DEM SEH HIM TALK SEH IS ONE F*** HIM DID A LOOK FROM CHARLENE AND HOW SHE RUN GO A COURT………..MATRIX AND CHARLENE WAS DOWN FOR A MINUTE SO WHAT TURNED THAT ONE F*** INTO A FEW YEARS? WHEY ALL DEM DEH UNNECESSARY THINGS HAFFI MENTION FAH? YOU WENT FOR ONE AND STAYED FOR A FEW SO WHO LOOK FOOL????? WHO??????????????????? CHARLENE PLAYED YOU AND YOU WERE TRYING TO PLAY HER SO IN THIS CASE SHE GET THE LAST LAUGH BECAUSE………..YOU WILLINGLY TOOK DI TEK DI JACKET ………….WHICH MEANS ANY WOMAN YOU SLEEP WID CAN RUN IN AND DASH A BELLY PAN YUH CAUSE YUH NUH KNOW WHEN YUH GUH DEH FORM WHEN YUH DOE GO DEH…TALK HOW CHARLENE A WHORE AND YUH GLAD YUH GET HAR OUTA YUH LIFE AND STAY WHEY FROM DI UNNECESSARY BULLLLLLLLSHIT BECAUSE MI NUH KNOW HOW ONE F— AND ABORTION REACH IN. SHE PLAYED YOU SON! NOW UNTO CHARLENE SHE …YOU IS TRULY IS TRIFLINGGGGGGGGGGGGG DIRTY AND NASTY..THREE CHILDREN AND STILL DROPPING HAR BODY LIKE A COCONUT DROPS. CHARLENE NOW THAT YOU YOURSELF DONT KNOW WHEN YUH DASH YUH P— FROM WHEN YUH NUH DROP IT…DO YOURSELF A FAVOR AND CAGE IT CAUSE IT MUST BE A WILD ANIMAL . IT IS UNTAMED AND NEEDS TO BE NEUTERED .

17 thoughts on “VIDEO SEEKMENT WID MATRIX

1. “THREE CHILDREN AND STILL DROPPING HAR BODY LIKE A COCONUT DROPS.”

Chooo bumbo! Met behave star… :sup2:

Simplicity me miss yu…

1. :ngakak few years will and him wudda wear it fi life so him fi thank God fi child support court. The baby never resemble none a dem doe so mi jus nuh know_____________________________________________men be so full of theyself , they think only they can play that game but Charlene play it and win and they bof now looking the fool.

1. Imagine if all the entertainers hadda get DNA on they kids..Charlene know why she did waa dash whey di belly so mi nuh wrong har fi fling it pan di anti-abortionist :ngakak

2. Cemetery waa dash whey belly yuh mek har dash it whey. Charlene is a YANKEE..dashing whey a belly is like wiping ass for them…Its vital and necessary so all when yuh a guh cuss har bout that now = 0…No effect. Sometimes uno try shame people and shame uno dayme self. Not because u popular and a woman run in pan u ting mean seh she a save harself fi yuh..Didn’t you get warnings about Charlene..so why yuh stay fi more dan one f–? This right here is a national embarrassment cause mi neva hear no entertainer get such a nice fit of a jacket yet. Pickney picho guh up and all that sheeeeeeeet :ngakak ..Matrix you cannot shame Charlene so it was best you sent the kid your love and kept it moving fi di sake a good karma. You now have one less bill but a piece of your heart that you gave to this child is gone as well. This is not for instagram .

1. Not nice Auntie Met, Im a Yankee and Mi nuh endorse Abortion nor much of ANYTHING WEH CHARELENE DO, cause she’s terrible

3. Metsy hi u know a di baby mi feel it fa oh gawd man how do u tell the child other wise now and him teck dung the poor baby picho dem I hope he stays in her life cause he is all she knows smh u know mi always confuse bout dem jacket case here cause u have 28-30 days to get pregnant in the month X out the 5-7 for period so these chicks a meck 2 or more man “shoot up the club” just raw so??????? Yuck yuck yuck call me prude but that’s just plain NASTY
    Matterhorn ur a dawg n no matter wat u do in life u HAFFI get back wat u give I know there are females u did dirty so bredda hold da one ya n ride dirty sir yuck yuck yuck

4. Me seh mi affi go back go watch the wedding video when di dutty bwoy a sing bout di wife a ‘goddas fi dem’ and chat bout dem get ‘heart attack. God don’t like ugly dutty matterhorn and you treat odda ooman likka dutty claat and pick and pick till you pick shit. You a di second man mi see dis appen to since year.

5. Twin Tina aka Mercel wet dem wife ,you are next in the DNA line…..

Due to the fact that matrix love cuss woman, him couldn’t see the jacket coming :ngakak no sah