VADO GET BENTLEY

10 thoughts on “VADO GET BENTLEY

1. House,land,pointAtopointB classy veetle,hottie hottie wife,heir n a spare,mulah,talent, fans,ride or die peeps….ALL CHECK!!!!!

DEM A WONDER IF MI CANT REACH OR IF ME CANT FLY BACK.
    BUMBOOOOHOLE MAN A LAUGH OFFA DEM,GULLY BIGGER THAN THE PILOT! !!

GULLY GAWD GWAAN THROUGH GHETTO YUTE.I HUMBLY RECOMMEND YUH SEEK JAH/GOD LIKE GET LIL CLOSER. ..OH AND LIKE TRY A LIL FURTHER EDUCATION MI BOSS..NUTTEN BIG..LIKE A LIL COMMUNITY COLLEGE. .CERTIFICATES ZEEN.GOD BLESS THE GULLY!!!

Your success makes me feel vindicated in my choice of Gully over Gaza all those years ago.

#Winnings

1. Yardie, you have chosen well, because Gaza fans are some of the most illiterate people I have ever come across, I was also team gully although now I respect none of them.

2. mi used to live close to red gal ring inna stony hill….more time man haffi drive chue cassava piece…and from di day mi born til now mi never stop not one time….cause cassava piece a no place fi yuh stop unless yuh have purpose or livity dung deh…cassava piece is only one step above riverton city……so when a yute from cassava piece a drive a bentley….wedder is a rental or him own it….as long as him never sell drugs, rob, murder, or f**k batty fi it…..big up and more power to di yute…

3. Kmt him wish it when him a sleep… a wah him go do test drive di rent a luxury car???… an mek dem video it???? If mi look essi.