SUPERCAT GIVE IT TO SHAGGY

10 thoughts on “SUPERCAT GIVE IT TO SHAGGY

1. Anyhow mi did deh deh mi buss offf you face batty boy!
    Matter a fact anyway mi see you haffi defend it! Promise you dat!!!!

2. Mad man super cat if shaggy mek him box him and look how cat look flimsy one box shaggy hi him him done

3. Supercat Needs Psych evaluation and psychotropic meds, that is if him not on them already. From a clinical standpoint I don’t find this funny. He needs help. It’s not the first time I see him display this behavior. Some years ago same way him diss up Barrington Levy Sizzla all the Rasta up a Bobo Hill him diss up. He have no chill and the fucked up thing is that people are still terrified by his presence and when him talk. Him look like if likkle north breeze pass him blow down. I was just a teenager outta superpower record shop on church ave when him shot nitty gritty. I was there. Everybody fraid a him Dem time deh. When him talk no dog bark. Supercat yuh a old man now. Cocky goodly caah git up. Yuh Fi chill. No body nuh wha hear no gun talk from a old coolie. Gwey wid dat. Sound so fucking disgusting. Mi would a never pay my money Fi go see dah pussy deh again. All if it free mi nuh wha see him. Everywhere he go he create drama. Can’t stand him.

4. Love and respect yuh mr Maragh u is a icon/legend u have made our community of coburn gardens (cockburn pen) very proud, but a cyaa condone dis behavior deres nutn super about it, yuh look like a ole rumhead, an if smaddy even seh yuh a move like a cokehead I wudnt debate dat at dis very minute loll

5. Rum head, coke head. All a dis di US Flag. If is a green card him have revoke it…if its Citizenship tek it back n sdnd him come a Ja. Disgusting ole pos
    Shaggy has done much more for Ja and reached heights dis ad breed coolie never dreamed of

6. All dis an Shaggy not even see him!! You’ve done alot for the music, but please to have several seats (preferably ALL DI WAY INNA DI BACK)!

7. Him to out a order, him come in like Crosses. Shaggy has done more for jamaica than a lot of artists and businesses people, this includes you cat. Me never hear you do anything for your community yet. Like it or not Shaggy is a jamaican ambassador and I am proud of him.

You as a long time Big Man Bwoy, don’t have nothing about yourself. Plus, you love talk bout you a bad man, bad man feh who? When you use to hang around Rico Breda, you were a punk, and still is one,
    Old crosses.
    Easy yourself, because the vibes that you are on is quite toxic and unnecessary. You love show off your sick looking self too much. It must be madding you how Buju come out and take the place by storm eeh? Remember when as a youth he was trying to bus and how you same cat try to stifle him progress by not letting him hold the mike.? Move your nasty self, you look like you need a good shower. Disrespectful mother effer.