SUH MI GET IT A SUH MI A FLING IT

DEM SEH MASICKA IS NO LONGER ON SUMFEST CAUSE HIM GO A REHEARSAL AND GO BUCK UP INA AIDONIA AND DIDI MAN DEM BAD HIM UP AND HIM KETCH HIM FRAID AND SEH HIM NAH GUH PAN DI SHOW..MASICKA MI DID TINK YUH HAVE BAKKITIVE SO HOW YUH FRAID A DIDI? COME TALK O WE NEED FI STRAIGHTEN DIS RIGHT OUT

15 thoughts on “SUH MI GET IT A SUH MI A FLING IT

1. I heard it the other way, that Aidonia call police pon him and them ban Masicka. Why these artist can’t behave themselves? Smh

2. Idonia a pussy him a fight the youth fi true..how as them meet up n have alittle rife the youth time change from 230am to 1230am fi perform??? Him nu want the youth get no big nightlight.. didi gu suck yu madda..

3. SAME WAY SO HIM RUN AH FLORIDA FROM AH NEXT DJ LOOL, HIM IS AH PUSSY WITH MOUTH NOTHING BACKKA DAT LOOL BUT THAT IS AH NEXT TOPIC

4. The industry is big enough for everyone!!!! I love Masicka and I love the Genna!!! I alternate the music daily. Please stop the foolishness!!!

5. I blame 2 people, Corey Todd and Scatta Burrell. Corey is a coward and he will do anything to look like a victim, me hear seh a him get shaky and draw fi gun. Why Scatta dem schedule these 2 to have rehearsals back to back and they know they have beef?? Wah the excitement fah ?? A Sting dis or Sumfest ??? Give Sumfest another year or 2 and it will be no more just like Sting, anything Joe dibble in always get fcked, me wah know if him a crosses or what or a jus the dutty heart people dem roun him a fck up him ting.

6. Aidonia if him bad him up a waste time …. masicka have no stage presence …him knee buckle wen him si di big crowd … him a whisper inna di mike and a move like bionic man ….him do better inna di studio cause it remind him a di lane weh a bag a man tannup in small spaces

7. Scatta a bigger pussy, i cant stomach him, look like him a joe man under the quiet. Bi sexual boy scatta whey a fuk gsl in dem ass. Cant tek him,

8. Mi watch de 2 a dem videos pon Youtube all de time, and a pure bad man and dissing each adda ting dem a defend. Mi always notice say dat Masicka always a big up Vybz Kartel name or brand. Mi haffe ask what’s up wid dat?

9. Doh fraid a nuh bwoy masika fling wild stone anybody outta him team it lick a suh. two a dem a feel some competition go pan stage an duh yuh ting youth.