SUH KARTEL DID A GUH PULL ONE EL CHAPO?

DEM SEH DAH TUNNEL YERE DID DEH DUNG A GP NEAR KARTEL CELL………SUH DEM DID REALLY A GUH RUN OUT AND GUH WHEY REALLY? KARTEL IS THIS WHY YOU DID NOT WANT TO PAY YOU ATTORNEYS?

4 thoughts on “SUH KARTEL DID A GUH PULL ONE EL CHAPO?

1. An entity wid so much blood on feem hands have no escape. Him haunted fi life, is where him expect him can escape to fi find peace? Even into him next three incarnations him still a pay fiddi the horrors him committed in this life. Unno proud fi seh unno meck dipped, unno will live as one and get fi feel what unno victims felt. Thank God the universe is fair to all.

2. :nerd wait deh??? dis seerus :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak kartel cyaaah fit inna dat deh hole deh him belly get too big now lol…a weak out.. mi nose a run ie look like mi want good. Suh how him a gwan like him an pappy naaa inna tings sumtings a gwan man.

3. Mi dos a sah, where was he going? to St. Elizabeth to catch a boat like Collymore? :ngakak If I laugh, Kartel? with your outlandish status in Jamaica, where exactly you were going to escape to? Maybe he was going to get His passport and go to Ochi? Sit your criminal arse down and do your 35yr sentence.