SPICE YUH MEAN NUH MATTER WHAT YOU DID SEH

MI LOVE HOW PEOPLE LIKE YOU LIKE EAT AND WIPE YUH MOUTH A GRUNG INA DI DIRT LIKE FOWL..SPICE REMEMBER AH YOU SAME ONE DID TALK SEH KARTEL A DEVIL SO WHEY YUH MEAN NUH MATTER WHEY DEM SEH? SPICE A YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YES YOU DID WALK AND TALK DI TINGS REMEMBER A YOU MOOOWT ALWAYS PUT YUH INA FUS PROBLEM DEN YUH WAYS PUT YUH INA SECOND SET A PROBLEM???!!!..CHUE KARTEL BIG YUH UP INA DI LEAN PANTY WHEY DAY YUH MUSSY TINK HIM LIKE YUH…SPICE KARTEL DONT FORGIVE ANYBODY SUH NUH BADDA WID DI FREE KARTEL CAUSE A DI BES A HIM YUH A GUH GET RIGHT NOW…AN STOP BOUT BADDEST DJ PLEASE……HE IS DI BADDES DJ SERIAL KILLER DAT IS THE ONLY TITLE HIM OWN INA DANCEHALL
https://www.instagram.com/p/BO987l9hTTr/
spiceofficialHappy earth strong mi DON. Dem could a Chaw iron and spit blood it no matter weh dem say bout yu. Yah one of the baddest artist to walk the face of the earth mi love yu like life.You gave me my first international recognition with this song #Rompingshop and to this date it’s one of the biggest collaboration dancehall has ever seen. #Anthem that will never die Big uself on your special day my romping shop partner, nuff love mi world BOSS #GAZANATION #FreeworldBoss

7 thoughts on “SPICE YUH MEAN NUH MATTER WHAT YOU DID SEH

1. Splice is a double head sword and the BIGGEST dancehall hypocrite there is. I bet if he wasn’t in jail she wouldn’t be wishing him happy birthday fuxking hypocrite, which is one of the reasons I don’t like her. You see how she neatly throw in ‘ramping shop’ partner??? Splice we know that you use to ride off the soft and bend buddy.

2. Why you mother f**kers so bad mind and the sender bout serial killer who him kill Fi you stinking mouth bitch.a hope unuh a get rich off a this. He is the f**king baddest unnuh just a mash up unnuh own history something historical duh yuh home work and hop off a spice bc clit f**k out a here

3. lets be real now only a few can compare to his lyrics ………..he made dumb ass decisions but pen to paper words to beat it can be said hes up there with the top notch