SPICE TALK SHOW

SENDER-Big up mumma on the show. Pinky mi head a hat mi fi the wannabe icon Marlon Samuels inna d brite yellow shirt n him 1 jacket deh pano nice nice spice talk show a bag a things bout him have 3 oilman. D mash mouth BWOY deh Pon d spice a chat bare pc lie Marlon u nuh mine no gal u live inna d gal dem dm a look smaddy fi mine I BWOY talk truth bout u nuh luv since high school but the diva mash up u head d wurl no seh when diva disown u u run pon u live seh u n har did deh.

Liad BWOY u seh u mine ooman fi 12 years but u respect d 3 a dem wi know seh u nu like ooman . wi dun know gal a mine u she tell d wile she a pay u bills clothes n feed u.u ran lef cricket fi run dung dam hype n it nah wuk u a live affi d gal money mek d likkle gal cah pay har bills dem. Marlon u a live a bl****t lie a d gal mek u nyam mi hope d 3 yamhead fine a real mon bcaz u man child weh nuh hav no respect fi ooman u jus luv likes .

23 thoughts on “SPICE TALK SHOW

1. Bad mine den him decide fi run dung music inna him ole age suh nuttin nah gwan fi him inna cricket dam fool fool b4 d man stick to cricket him a try b don inna dancehall.

1. so him neva love them woman weh have 2 children for him ?

how long them did deh ? and when them split or stop talk ?

1. I nevva see d ooman ova yah when d saga buss wid Di gal weh scam him wid s land him post pon ig d baby madda seh she carri him a court fi di pitney dem

2. Mi know seh him did a look loud boss hard wonder if she dodge di bullet mi iggy fi dem 3 gal deh but Marlon a liad him luv likes. Mi glad d dentist scammer gal set him him nasty rass wid di chiney dem mi nuh sorry fi him bcaz d wase bwoy pc deserve fi get rob

3. Marlon u hav 3 gal but u tek 2 long cookie man a Dubai whey daay jus cum outta d kloset mon 1 a gal dunn tell d wurl she a mine u so u bruk mek u hav gal dem fi mine u

4. Mi waah no if d 3 gal dem nuh shame d boy seh dem a Dora explorer Marlon a luk gal fi mine him unno seh how d gal dem screenshot him inna dem dm bout him waah rich gal. D bloodcaat gal shudda rob every pc ting n tek d land

5. Anytime unno hear man talk like that bout women u know him have deep problems n just like so many uncover gay men dem deh wid women jus fi show. A man weh seh him no love no woman from high school n him a big ole man tell u sumtin nuh rote wid him seems to me dem a fill a gal mi believe seh d stori weh day d girl a mine him a true bcaz real gallis luv woman n no fraid.

6. Sender before you decide to send in a post learn to read, write and spell. This level of illiteracy is too much… stop fawse inna people business and get yourself enrolled in a basic school. You can’t even spell the patois that you’re trying to speak… This is embarrassing…

1. Unfortunately for you this ain’t one of the Dora’s. I don’t believe in an open relationship either, but hey what works for me doesn’t necessarily work for everyone. If they want to live like that it is their life.. just because it’s not the norm doesn’t make it wrong. He is not forcing them they made a choice. Just take the constructive criticism and get some education because you need it. It seems to me like you have a vendetta against Marlon as per previous post I can tell it’s you writing because it’s the same level of illiteracy. Sorry babes the man just don’t want you… I think that you are the dentist sister because it’s the same flow in writing she has.

7. Not watching or supporting ANYTING spice do! Mi no figet so quick whey she say when she think de yankee ghetto show did ago put har pon top a de fucking worl…nopezzzzz

Spice! Remember Jamaica when yah look self promo ?

8. Marlon bruk Samuels Bills Gate network is 110 billion US dollars you could learn a few things from a real genna with real money

9. Women know your worth. Confident women know what they will and will not accept and don’t allow themselves to be be mocked humiliated by any man. As read the comments I don’t see how females here defending this kind of behaviour. How can it be right for a man to called the women in his life Dora a fictional cartoon character without human emotions. Marlon Samuels I’m appalled at your behaviour what you do in your private life yes it’s your business but when you ridicules women you are involved with intimately on tv/YouTube I will never accept that. I expect better from you a public figure. Who cares if you have 10 women the problem some of us have is your lack of respect for women. Here is a definition of woman.
    WOMAN MEANS :-
    W ➖ WONDERFUL MOTHER
    O ➖ OUTSTANDING FRIEND
    M ➖ MARVELOUS DAUGHTER
    A ➖ ADORABLE SISTER
    N ➖ NICEST GIFT TO MEN FROM GOD
    every man needs to know the value of woman not just you Marlon.