SPICE INA ONE LIKKLE BIT A LOVE AND HIP HOP?

10 thoughts on “SPICE INA ONE LIKKLE BIT A LOVE AND HIP HOP?

1. Yes ah suh mi like i….. go deh good gal … whether you dem love ya or hate ya we haffi give credit where credits due . This gal weeerrkkk hard . She a try build a brand for her self and she ever on tour. Mi rate her because she ambitious bad. She nah scam like bobbette , or a use her surgery body and a run in pon people back like yanique , or a run down ugly man and pretend dem love di man fi dem money like Kasi.Spice me just hope ya never wear none of the blue hair pon di ppl dem set me a beg ya sister smurf

2. Yes a suh mi like it …. good gal you a build a brand and you ambitious that’s why mi haffi rate you . Whether them love you or hate ya you stay book and busy that’s facts . You not scamming for a living, you not using your surgery body and a sleep aid people man like yanique , or a run down ugly and a pretend fi love them to make a living for yourself like Kasi and ya nuh out ya bawl like Macka … gal you a weeerrrrkkkk

3. Spice has no story line for the show. She will go to any length to be relevant and work for herself proclaimed “ Queen of Dancehall” title.

4. A di right show fi Spice ghetto and ratchet one ole bunch a leggo beast right up Spice alley congrats Spice you made it big league you’re a big deal no two piece breast and wing.

5. Only pray she don’t go on the show go create any additional drama or go fight. Good look for Jamaica if she plays her cards right. Good look mama.

6. Mi need fi see this 1st before me seh is a good look. Cuz see dem hype up Gabby and her storyline nuh mek she look good. Reality tv can make you or break you. If this goes the wrong way it could affect her musical career. Lets see how this plays out.

7. I HOPE SHE KNOW HOW TO ACT CAUSE SHE ALWAYS A OD WITH HAR BEHAVIOR. AS TO Y SHE NU REACH AS FAR AS SHE CAN GO YET.