SPICE DIS MEK UP NOT EFFECTIVE

Spieces it look like di after effects of di lash whey Lady Saw a gi is being laid so now dis a your damage control..Boo..Yuh get wha yuh neva expect
11242033_894764460570433_1185694101_o

11297486_894768073903405_1396484449_o

0 thoughts on “SPICE DIS MEK UP NOT EFFECTIVE

1. @ met why nuh matter how mi depress and come check yu mi haffi lol just at your heading alone .

2. a betta u kibba ya Spice Saw dun tek a sledge hammer lick u inna u head …………. u out fi d count jus lie dung pon d canvas an pretend u dead

3. Spice, yu need to turn down yu ghetto hood thermometer! Stop poison public opinion by being a 24/7 cunt! Where de frig is a bomber when yu need one? A betta yu jus done dis shit GRACEfully, and move on. Yu nuh see sey Saw nah answer yu!

4. Look how women a treat each other. This should never be especially since there are so few women in music in JA. How wi never see Marcia Griffiths and Judy Mowatt a gwan suh. Dis level of hatred an animosity is great. They are both grown women, what is the excuse for this?

5. A bayyyy Mumma Saw hurt up your head and now you spreading lies.
    Suh how you know so much about Mumma Saw vagina???? It sound like you are hurt she never share it wid yuh. Spice talk bout the 3some whey yuh duh with the Stylist from the Vibes crew. Spiceeeee nuh mek mi talk bout the lesbian dem inna the Vibes crew whey yuh rub clit wid on the regula when yuh guh Atlanta

6. I dont care who wrong or right fi two grown old rass them need to stop that shit dont sound good.tenement yard days done now d f**k do unnu.

7. Spice need to RESPECT Lady Saw an go sit ar dunce rass down,cyaan stan how she gwan she tink seh tru she a travel now she bigga dan Saw….bitch please get the f**k out here…you are a mother have some RESPECT….nuh CLASS…carry yuhself betta dan dat it sound like Lady Saw a madd yuh,why would yuh be so madd if she come out before you…yuh have something fi worry bout…tru she have likkle fan base now she tink she a di shit…

8. But wait deh, Peaches Raffla a di only hairdresser mi know from Vibes crew in Atlanta, I know at one time when Spice was in Atlanta she wore couple pieces of Peaches clothes cause mouth a massy Peaches did talk it but a fuss mi a hear bout the three some ting wid vibes crew mi hear bout dem freakiness how it tun up but not wid woman nah lie

9. They are both ugly, and “lady” saw never have fe drive so hard in her response and talk all them facts they about spice. Saw have her own mess too, you really cant tek the ghetto out a people

10. Spice ask u man bout di British gyal Weh him have a Miami Weh him a mad ova,so me guess ur hole nu good to.ask him browning look good to

1. Tear out mi big eye dem lmaoooooooooo Spice in ur case ano betta hole tell a deeper pocket unnu too disgusting love go UNDA woman as argument start Splice next time bring a oxygen tank when u going deep hole fishing cause Saw lock har leg n stifled ur ass :ngakak :ngakak :ngakak

1. Metsy mi n u n the school children in England know say Spice money affi DEH pon deck fi da bwoy deh look pon har splice was able to produce to piece of rope to tie the young man foot that’s all n Saw couldn’t so MECK she gwaan wid har nah bade wahh bade body kmt

11. Boo spice! The world know John John always a give bun, name a man who don’t? U more go over man cuz the amount a things u do that man n him know n cyaa lef tru yu wrap him up. If saw tie John John him would be with her. Spice your storyline tired n boring. Lady saw rub u out. Yu fo batty belly breast n u still spoil u look like a stuffed thanksgiving turkey! Lady saw look damn good fi har age with no surgery done.. go to hell spice n is tru a the boy mother look after your kids u know nothing about looking after them. Long time u a sadamite n thief spice a f**k gal from Braxton days Cuz she use to deh wid one brown girl name kim weh har mada sell ina arcade name molly! Memba when u use to do rd wid nuff n him pimp u out then him tell lisa u file n she dun u wid it! Spice humble yourself cuz u know your nobody. Tell the ppl them how u go Miami go sell the man the f**k and thief him rolex and end up back sell him friend n dem nearly kill u a u brother beg out the man dem fi low u. Have a seat in a corner cranny spice always look rusty n dirty! All the farin ya go u cya look refine!

12. Spice all a deh with Alicia face off m har bby father know but tru she mind him n tie him the man cyaa lef. Memba last year when him buss out seh him a lef cuz she sec the man in har video n how she hid some of the scenes from him! All now him can’t lef cuz the spell she have him under! Mi hate when where call ppl where. Spice always a bring down saw in everything n she always a see the lady n a hide fi har skeletons! Spice memba a u bruk out pich point n turn har ina lesbian. N she nu ramp fi mind next man!not jus d baby father. Member when u sen Karter the pic with yu front n him tell u seh it look yeastful u need fi go doc asap n u go n u have infection fi tru n cum a give him sex after n him tell u make it clear up 1st him can’t go deh.. When u a point finger make sure yours clean Saw is no angel but u nva hear har a trouble nobody.

13. They both ugly and grown! With no class! Why would saw not take the higher road and ignore! They both acting like high school hood rats, not a good look for the industry at all! And grace if you looking 4 a stylist hit me up, won’t be cheap thou cause I got to redo ur whole wardrobe including hair.

14. spice no man nah look pan you. down to the poorest woman out there don’t envy because she know she have a better chance of getting a man than you.come off a saw name cuz you are no where near her league. all a we have visa and can travel all over and buy clothes too, you are a non factor plus you cannot dress. blowing up your ass and breast and looking like a damn baboon on vacation in your color color.

15. spice nuh mek it memba when she get put out a lady saw tek her in, spice nuh have money like saw, spice tek mi friend bby fada and him nuh stop text mi friend a beg her back

1. u doe have no shame eno…i never even have di time fi block u but mi a warn u agen low mi and dont mix or tell no lie pan me

16. Ppl need fi memba weh dem a come from. Saw help & motivate alot of these female artiste in d industry, including spice. Spice love too much drama, a fi har #1 marketing tool that fi TRY keep har relevant. A 1 thing mi notice wid Lady saw, she nuh trouble ppl, I never see har trying to start bullshit with anyone unless first being provoked. Mek spice qwaan chat bout ole, cant all she a chat she cant walk inna Saw shoes nuh day nuh time,& all she name grace she nah guh age gracefully like Saw at all,a she fava like she a lady saw great great granny. she look ancient nuh baxide like any old artifacts

1. I hate when people fall out dem run and bring up all who n dem used to chat…spice so hurt she a draw fi macka..di same macka whey she juck ina har eye