SOME LIKE IT TOUCH…BUGLE LIKE IT..

Please wait……….

Now…

Bugle yuh a wear turban and yuh nah keep turban principle at all…Di girl dem seh yuh a rub off dem leg wid it cause yuh nah chance fi tek it off and pan top a turban burns……..Yuh tell dem not to shave…Bugle like it hairy oo..dem seh if it nuh hairy turban man tuban cannot reach it so….if uno want Bugle..mek sure uno brown…………wid a battey and dont shave it else him not eating it..Thank you.

18 thoughts on “SOME LIKE IT TOUCH…BUGLE LIKE IT..

1. Maybe it’s a mind thing never see meat in a plate with hair so Bugle don’t consider the browning hairy thing as meat

2. rumor dem a spread on the artist rasta man nuh nyam puss i think it hard to believe this story sender sound like she a carry belly fi di ras..

3. That is really not uncommon. Nuff more man like it hairy than we think. Nuff time ova the years mi hear nuff man aeh the bald thing make sem feel like dem de de wid pickney qhen it clean shave. U have man whe like all di musk a lickle after work scent…..weird I know, but hairy….not a story.

4. Unu tan deh…Bugle is a VERY freaky ras. Underneath that turban is baldness so dont make him fool you lol. I know too many girls that hooked up with him to know this is facts. Him love car sex and drive around random spots to get his freak on. Him nyam 3 girls mi know and he is a gal clown that will spend money on you. The lighter and thicker you are, the more his skin ketch a fire lol.

1. Truss me this is no lie, him love eat fur burger,…FACTS….is a freaky rass..lol, him common like sensi fowl,mi hear raine Seville say him suck p#$$y plus I know one girl at a bank whey him eat da pums…but a common tings dat…hush ya Rass…we still like yu song dem even doa yu common.

1. Why dem a du de rass su? Mi neva know sey him have in dentures,no sah him get a hard lick on dis one, a one thing mi a tell u rass if u really on that eating rout a nuh every and every body u du dem things deh to cause some people nuh hold dem mouth and from wa mi a read u thing look careless no man live what u preach