SMADY NAME TRUDY WAA DEPORT MAVADO

mavado
Met, someone sent me this petition about deporting Mavado
The people them nuh easy, they created a petition of Whitehouse.gov to have dancehall artiste Mavado deported. Here is the link below:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/deport-reggae-artiste-david-%E2%80%9Cmavado%E2%80%9D-brooks/9NmpPKCN
AND 5 PEOPLE SIGN IT…… AH WAA TELL DEM SEH DAS ALL DI SIGNATURE DEM GWINE GET CAUSEN SEH NUHBADIE NAH GUH SUPPOTE IT..WHICH IS RIGHT..
we petition the obama administration to:
DEPORT REGGAE ARTISTE DAVID “MAVADO” BROOKS
Reggae artiste David Brooks is a noncitizen felon residing in the USA. He was convicted in May 2012 in Jamaica for serious assault. While detained at JFK airport on July 2, 2011, he admitted that he bribed a US government official in order to have his visa reinstated. A subsequent investigation led to this official pleading guilty to a two count criminal indictment. It is grossly unfair that undocumented immigrants with NO serious criminal records are deported daily while a convicted felon, such as Mavado, has carte blanche to live and work here.
More info: http://www.justice.gov/usao/vae/news/2013/02/20130206rainsbergernr.html
http://www.billboard.com/biz/articles/news/global/1538567/state-department-officer-admits-to-taking-bribes-from-dancehall
Concerned US citizen,
Trudy A Brown
Published Date: Jan 11, 2015

0 thoughts on “SMADY NAME TRUDY WAA DEPORT MAVADO

1. Be careful of the hole you digging. Even if Movado did someone wrong, leave it to God fi deal with Him nuh? Why would one be so wicked to even thought about doing this? One more thing I don’t understand, why didn’t he get married in Jamaica and have his papers file down there? why come here and stay here? Lwad. Not a fan of His, I am sure if he should go back home it will not stop his food. People now a days is just evil.

1. mi nuh know whey it run in a call mi name fah like mi business wid mavado..really?? these people are really sick a dat mi a si

1. u hear mi seh dont call mi name? go call u mumma name or mavado mumma name because mi cudden bring u or him ..go take it up with the writer of the petition and the 5 who sign it balls rider

1. Its I who dont care and u who give a whole heap a damn dont it? dont call mi f*ckin name that is all. I dont care what u think or what feelings u have or else a send u up under mavado and trudy this morning express

1. As Mavado name call dis fool run in but I pray is not a man because if is a man di amount a wear and tear him behind mus be getting ina real life :nohope: ..It really think Mavado important to mi enough fi go mek petition bout. I waa tell him say mi learn something new wid di petition..We did only a assume seh Feds did stop him a airport..Trudy have di date BAP BAP..Rainsberger on his ass is what im guessing :ngakak

2. ur madda name mi a call wid unnu badmind self….stop now! it nah work..ohhh a thats why vado say ” deh pon u name wid a bag a garbage a litter mi say a dem cut jesus slippers’ NAH USE DEM!!!

1. huh??????????? u look like u confused or frazzled this morning..all shook up? Mavado too ugly fi deh pan my mind fi me waste my time and try digest him even while half a him interior inside a u. The way u sick how u function on a day to day basis..the car that drives past u bad mind u too right? The person infront of you walks there because dem know better dan dem dont? Damn fool. Yuh cyah call my mada name because she neva bring no effigy and all a we can read and write eloquently and fluently . Yuh is a damn disgrace to the poor who want the internet fi use and cant get di use of it

1. This is a first…..never seen you cuss bad wud before, this must be a for real parasite this early Monday morning.
        As to the date of detaining……….Gun shot fi dah one deh, Trudy got the ticket live and direct!

1. Every time a Mavado post mek this fool run in. Why the hell would I make a petition fi this man that has no effect on my life. Dem love watch the cock while the bung a leak..We neva know him did get stop a airport fi real but see it yere dis mawnin…………… and if rainsberger tek it to him he is within his right because a him mouth mek di man loose him whole life..Mi a go cuss more oo..mi tieeeeeeeeeeyedd a dem

3. Lmaoooooooo I never laff so in a while the admin go inna beast mode tidday lol
    Di effigy whey teck pon di woman page is a wide open battyole as Mofraudo story drap it deh ya well no make shift bung no deh ya fi u and a next ting ugly Mofraudo a snitch how him fi go call the man whey gimme a buss name him is a PUSSY n a sing bad man song FOH weak ass punk don’t know how fi hold order

4. He is married to a citizen… no?
    His time will come….there will be an interview and he will be shocked at all the info they have on him. Good Luck Gully Gad.

5. Met o nuh mek movado man mek yu cuss nuh more the issue is and was and will always be movado mouth if him never love chat so much no body wouldn’t none the wiser how him get back him visa . By the way @ thetruth yu think David (the White man) did ago loose everything him ever work for and gone all a prison and David ( the monkey looking one) did ago just enjoy the rest of his life ? Come trace mi like how yu Gully Gad love run fi him mouth yu is truly a life pathner to him and I can see why .

1. To him , him never do nothing wrong yet. Him never get the visa good him start seh bounty grudge him fi it..yet dem waa run come bout a me and petition like i really care about this man

1. movado the danshull master or white people fee bad man them hate movado I dont like them too cuz movado me like

6. Like seriously only somebody fi really care bout movado a him bloodclath muma and even she a struggle fi love this piece a shit house , I’m memba 1 interview when him say when him likkle him did almost dumb or can’t talk good it should still be the case now cause every time him open him mouth mi wah somebody fi just give him piece a toilet paper fi wipe the shit off a it . Bout bad mind him is a expert on that subject ,and since him so good minded and everything good a happen to him and him rich nuh bitch why him worried bout going home . Vado just gwan and nuh mek too much noise while going mi ago link chin so she can arrange a collaboration fi yu and gully bap!!!!! A weh the truth gone ? Yu baddy a bun yu or Vado dick in a yu throat ?

7. Met good afternoon Ooo! Nuh tru him sing say him special, him nuh believed say is true, po ting, is just last week them rinse Ele over yah, and no monkey never come fi no banana, Beenie, Bounty, every baddie have them day and them 4: o’clock over here, and no secretary of defense nuh run in, I guess Vado is so special. Lol.

1. Very special and him looks exotic more dan dem two. A di only one out a all entertainers whey dunce n cant decipher what the concept of jmg is

8. Lmao met oooo a wah Mek dem hawt fi yuh so! Movado heart nuh clean from morning dats why people always out if him and like too much attention bout people always waan kill him kmrt