SMADDY RUB OUT JADA SHE

Know how long me did wah rub Jada she from d song come out.. me notice Jada class shenseea how she f*ky f*ky but Jada (smady screenshot this send her plz) mek we bl**t reason!! U figot wen Miguel tek u up wife u tinking u a tingz ?? Memba d bwoy go as far as fi propose to u video all pan fb Ina sovereign u figot?? Tell d crowd y d proposal call off nuh.. memba frm u a 15/16 u buss weh enuh Nd f**k every top man, memba Julius f**k u! Mek we reason anuh shenseea fault her p**y Nd mouth good mek romeich buss her! Memba a u was romeish favorite ino memba d Sean Kingston video weh u play main girl! Memba a u romeich did a bring but u p**y just never good leave d pretty chiney cause d two uno did bad ina uno days memba how d uno did hype and bear a d hype Yung promo boy dem fb famous boy dem f**k uno no com gwaan like u nice now cause memba u affi run u p**y fi collaboration wid d African bwoy memba me did Deh Deh a taboo wid d whole a unnuh low d bl***t gyal

13 thoughts on “SMADDY RUB OUT JADA SHE

1. Look @ you SENDER, BOUT PRETTY BROWN CHINEY…..Jada is a pretty girl and the chune rub out Shenyeng..Unu still vex dont??

1. Hurt ppl hurt ppl. Jada is hurting from serious man problems…tryna hold on to Taurus Riley who bun her wid at least 3 gal a day…not to mention he’s MARRIED

2. I checked out when Jada called Shenseea a whore. If Shenseea fk 200 man Jada fk 2000!!!!! It’s not even close. This is the perfect example of projection. If Jada stop fk fi 5 years Shenseea still cannot catch up the amount of fk weh Jada fk. Who nuh fk Jada a who nuh want her. Jada a talk bout herself under the quiet.

3. Yall love to call people whore because they fucked “a bagga man” who y’all don’t know, never seen, can’t name or give any solid proof.

4. Sender you boring noh bloodclaaat. A dis you call rub out girllllll? You lick you rass head or what. Rub out naaaa go noh weh. A heng a do it. So go tell shen heng to come wid a tune fi tump jada ina ar back, even though mi doubt DAT rassclaaat, you noh see a pure kick and bax JADA song give Miss heng.

1. NERP. Jada gonna have to work for her buss. Shenseea not giving it to her, worse Romeich can’t make any money off a Jada.

5. Jada dun shensea who bex,, Dis one bagga who f**k who nuh relevant! Shensea come out strong wid throw word and jada tek one song calm her, all now she caan answer. Jada win the lyrical war, who f**k who nuh matter

6. Shenseea cant find a good song fi answer JAda Kingson diss so Romeich send out these fake stories to distract ? make music not rumours

7. Jada you are so obvious. Go take out your anger on the men who broke your heart. You see Shenseea in top and being loved, you BADMIND because you don’t have any of that at all. No man you fuck love you gal. You are just a big ass and a hole to them. Go get a life gal. Come off Pinkwall and go work on your stage presence. Think a Shen fault you have NO SELF ESTEEM? KMRCT.

8. Di gyal a sell har mouth from QQ a say better mus come and now mi caan see weh the b*tch a run dung/ Everybody f*ck it and dem nuh haffi have no funds/ She friendly and dumb, she will dweet fi di fun