SHAUNA COME OUTA DI PEOPLE DEM MARRIAGE

Fi all who nuh know, Dexta Daps married ina real life and di wife is a citizen of the U.K..ANYHOOT

Di people dem seh Dexta Daps wife mother is sick in England so she cut out fi go help her mom ..Mek wi back track deh…Suh di wife knew of Shauna but she and Dexta mek it look like dem a fren and das how Shauna get fi ina di people dem life because dem a so called artiste fren..

Mek wi guh back pan track now suh yes, di wife gone a England to har mother..Would you believe seh Shauna nah nuh whey fi live gone ina Dexta and him wife house gone live…Mi mean Dexta whey him buddy need a gps…bring in Shauna ina him and him wife place dung a Seaview and dem deh right out suh till Dexta all a drive Shauna van like di wife nuh exist..Shauna , Lexi clothes and panty still in the house, how yuh walk pass dem and wash yours whey yuh heng it up? Mek uno cold and heartless so fi woman? And by the way yuh seh a woman to yuh ting suh cause di white lady did put panty pan Dexta him a your woman now? Nooooooooooooo sah …Chin …mi a call yuh your long time name now…

Chin we remember your selling days so WE KNOW yes we know yuh know what to use and tek di people dem man cause yuh a duh road from di road was dirt and now it tar right off and tun highway..YUH IS PRO

..suh yuh work in yuh likkul self fi get out Lexi and now Dexta him move yuh in..Dexta mi not even a seh nothing to you cause what goes up surely will need a blue pill…gwaan use it till God seh no..otay

10 thoughts on “SHAUNA COME OUTA DI PEOPLE DEM MARRIAGE

1. Shaunna controlla need to control har pu$$y . So One sensible man really go deh so after gully bop ? And of all the girls that likes dexta that’s the best he could do ? Man will always be man …smh . Everybody know lexi not Leaving dexta no matter how many times him bun har .

1. MOVE UNU BLUDCLAAT A UNU A PROMOTE TEK GYAL MAN AN TEK PEOPLE MAN, NUH UNU PROMOTE MAKEREL SO WHATS THE PROBLEM NOW. UNU NUH LIKE SHAUNA CHYN SO UNU READY F BASH AR YET UNU SIDDUNG A SUPPORT ISHAWNA TEK GYAL MAN AN DOVERY MAGNUMK DUTTY ARGUMENT DEM BOUT PEOPLE MAN. LEAVE SHAUNA CHYN ALONE

2. So hol on all d whore shauna whore she not even live no weh? All dat gal do a talk bout vehicles smh like a in deh she live,look like Joe park har up ya now and she no save none a d money fi rent a likkle place in d meantime? As fi dexta wife she need fi stfup shauna just keep your side a d bed warm til u comelol,cause u nah go no weh.

3. Dwl have to tek bad things mek joke. So if Shauna fuck bop and bring him to semi saneness, what the hell onu think ago happen to dexta. Dwl the gal resume tun di fuck up, and my humble opinion I think dexta is overrated. A hurt some a onu hurt seh a Shauna a madman lover jump pass onu. Dwlrpblct Shauna go easy mi noh too like the meddling ina marriage sumthin deh still. But this ole episode is hilarious.

4. Afta seeing shauna deepthroat di one brown teeth bop have left, deres no way mi cudda kiss she, dexta stomach very strang loll