ROLEX WE NEED JUSTICE

Met,
Mi seh life mek u and break u. Cause me find out bout Rolexx and him fake ways him style me. Him Neva chat to me fe bout 4 days an come message me bout me fe mek sure say me a study cause him nuh want me a road a waste time. Nutten but him did want to go chillin on de farm an a check if mi a go such we nuh buck up. Lolll. Mi did tell him lef me life enuh cause him did a bring some nasty freakiness to me dat me don’t understand sah. Him different cause him brave fe a bring him freakiness to me. Me tell him sorry me nuh inna girls, man get bex bout me fe jus open up and explore me fantasies dem. Me tell him me don’t have dem fantasies weh him have. Cause me tell him that him a talk bout this relationship is not for him and how me boring. Man all say pus*y a nuh problem cause when him deh a konchens studio the gal dem suck him ho*d and all him do a ge dem a burger money.

The same day him tell me dat a de same day him post bout if two people nah help each odda him don’t want it lolll. Me just laugh cause him a fool. Rolexx post dem is opposite to him. Him a live inna denial an a act like a smaddy. Him keep on a trick the crowd. But God nah sleep. Same how him treat women bad the real women in him life might get treated worse inna life. Gwaan yah Rolexx wid you tough skin weh cah keep moisture. Tek u freakiness some weh else. A come to me bout latts nuh have nuh problem being konchens freak an a suh dem marriage kip strong. A dat deh time mi laugh cause u nuh stop want to live like konchens. U lose u identity an me tyaad fe tell u fe be u self. But u get quiet pon me u fool like but U soon want gas money cause u Eva bruk nigga. Can’t even gas up the BMW weh u get through police credit Union…….

3 thoughts on “ROLEX WE NEED JUSTICE