ROLEX AND HIS CONTRAPTIONS

ROLEX
Met me want yuh tell me y man can’t satisy and y man always lef dem oman fi wussa gal. Look ya the single picha a Rolexx daughta mada and d gal Inna the white a one young gal weh jus cum off a breast weh him goodly a freak out an fi ar name stink a road areaddy. D gal wid the food is a nex ting him a slap but a which man in a dance hall she no f**k she met??? A bishop escobar sista in law. A fi har fren a nicky weh dem ketch wid drugs bou 3 years a back yu no memba??? The fren did put up pan fb say she never work a day in har life at mussi 23 smh. But me point is Rolexx yuh nah stop yuh no fraid a aids? Look pan yuh baby mada and a them grazmite deh yuh pick?? Man like unu make ooman kill oonu to blood claat. A same one night yuh dung in a me bloodclaat ears a look p**y and me affi run yuh cause you too thirsty fi big man kmt. It look like yuh baby mada start have sense now cause me realize she cool a wanda a wa cool she but a so ooman fi wise up cause Rolexx mean no bl&&dclaat and no want nobody and him WICKED. All the gal weh dem say obeah yuh it look like it never ketch yu good lol. Di gal shuda bind up yuh raas lol cause any day retribution tek yu fi yu bag a gal yu f**k and hide and trick not even God can help yuh

0 thoughts on “ROLEX AND HIS CONTRAPTIONS

1. That is good, yes? Pussy make us men act stupid and there are so many available women willing to offer up theirs, so what is a man suppose to do, run from it?

1. babymoms if is one thing I know bout men: it no matter how yuh look, how educated you are etc. when dem a cheat dem only prerequisite is that the woman willing.

2. fi real di sender soun like di babymada cuz no oda woman weh him a look an dem tun him weh classify him as thirsty wouldn’t a concern bout aids if anuh dem him a f**k an a compare dem self to di gyal dem girl u naah cool an u no wise up cuz u still a worry bout him cocky and u no too know nothing bout di gyal dem a fishing yah fishing fi info to bout dem him goodly a freak out di gyal dem look like him a freak out u Babylove sometimes unnuh might look good an unnuh boring,nagging miserable or unnuh attitude stink why sometimes unuh man find comfort ina other woman while u have some man just f**k like a joke dem a GI then again in a di line a work weh Rolex Dea him ago get pumpum more Dan Neyo so low di MAN if u Caan manage eh burden ND u gots a traila load ah Mates so sit dung yaah Mon an stop try put dung di gyal dem u a woman too

3. Which part a Rolex baby mother cute? She put up di best pics she ave with herself mi see Rolex put a picture with har pon him IG har nose big like or should I say HUGEEEEEEE lol she FARRRRRRRRRR from pretty and I’m not a hater facts mi a talk.

4. You know from the other day some chick have been in my dm telling me and others to stay away from Rolexx, boo get over it we are friends hun it was a group of friends getting together and bonding over dinner. If you are such a good woman why your man having Sunday dinner with friends and another if ppl nuh know nothing about Anna-Belle Weir as dem nuh ramp fi rub out my name pon dis dem know Rolexx ain’t my type boo. Some stop fret man mi nuh Inna da race ya.

5. She feeling what shauna him son madda did ah feel, what did u expect girl same way u get him same way u lose him. Unnuh love take ppl man too much and when gal tek him from unnub unnuh bitta like aloe vera. Life is a cycle u getting ur payment now

6. This person directly involved with Rolexx fi a gwaan so. Sender some man a dog and them nasty bad. U say Rolexx mean and wicked so y u a mad over who him deh wid? if him so wicked u would have moved on and done something better with the 15 minutes u took to send in this story.

7. SO WHAT SO SPECIAL ABOUT HIM AND HE AINT EVEN CUTE. WOMAN DESPERATE TO RAAS BUT BLACK WOMEN WILL HAVE TO BE BECAUSE ITS NOT LIKE MEN CHASING AFTER YOU IN NUMBERS SO THE THIRST WILL GET MORE REAL AS THE DAYS GO BY. ROLEXX IS HIS OWN MAN WHETHER HE IS CARELESS, STUPID OR LOOSE OR EVEN A DOG. IF Y’ALL KNOW HE IS THEN WHY ARE YOU ALL ASSOCIATING YOURSELVES WITH HIM. A KONSHENS UNUH WANT BUT HIM NUH REALLY INA BLACK WOMAN SO D WUL A UNUH AFI SETTLE FI WHAT UNUH CAN GET NOW LET THE BATTLE BEGIN.

8. Mi remember when Sasha (daughter mother) and him just start talk how she use to hype and post pic and tweets everyday how she a the wife and him cannot leave. she use to drop words on his son mother how him breed and leave her and look now same thing reach her…… now she turning to MET for support to dun him but Sasha a good. what goes around comes around because Rolexx nuh mine pickney so ask laing for more gig because mi hear sey u a cuss how you get lettle bit a money and u bun up inna sun at skool aid and u alone with ur pickney.

9. Kmt me dey gas station wha day and him a look me but when him see me go to my car him come over and tell me say no because him bmw old and fimmi new me can still give him a chance I was like who the f**k says that .. She can go tell him now I’m sure he will rem lol

10. Then met hear this dis ya story ya post from morning so me a scroll through me instagram and see say 7 hours a go Rolex post picture with him and baby mother and the daughter say people can keep watching him and look out for a new episode like empire lol. Then some gal a real man clown eeee. Rolex no last year you put up picture with Sasha pan her birthday and remove it days after lol. No wa day you add her to instagram and delete her when unu did ketch up lol. The 2 a unu deserve each other so me know if this sender no see that lol. So because story put up and Sasha have your secret dem you put up picture so she no vex lol. me like you a u say MEK UP lol. If a man a f**k 10 gal and you still a claim yourself after that then you is an ediot. Me see sumaddy put sumn bout laing. The world know say Sasha live Spain and Rolex live up a havendale pan Mont calm right a #2. Rolex yu name and address stink a dance hall and you own a baby mada nuh know weh you live lol lol YOU TELL ME THAT YOURSELF. People no feel like say people jealous a Rolex and him relationship because she is just the one weh keep him secrets and that is it a just fi him time fi feel back wa him do ppl gal pickney. A nuff gal him trick an if you no In a dance hall you will fall for it cause him nice at first til him change. Me comfortable and move one with my good good man soon to be a new mom as well but after me see that post on instagram me did have to come over here cause you only tricking yourself. You is a big 37 year old man 10 years older than Sasha if you love Har as you say put a ring on it, settle and find a house and stop the Sodom and Gomorrah behaviour up a yuh yard. Sawt out yu life

11. All his babymaddas ugly,Sasha time up u did too much,a hype up man and him nah hype u.hate d gyal,smh sad like,u a one gyal me nuh sorry fa,rolexx a everybaddi man bout u a wife,wife wah man,kmft,all ave u fren dem a watch who a tag rolexx Inna pics f**king eediat f**ka yu

12. Sasha Sasha….u is a sad dutty goal u tink u a ms goodie tru u ave a degree or go college?? Tink again man don’t care if u cyah even spell u name,u a style d goal dem as grazmite and dem look better than u,a joke dis d ppl dem say dem tiad a u inna da one ketch up hairstyle deh eventho a hide u big farid,saddie

13. Sasha look like a man Inna har face lol the all a him babymada dem ugly fi real lol a real idiot that di one sasha gal stop watch di man hood cause Yuh naw stop get bun.sasha Yuh stay real bad.

14. Rolex Yuh caw upgrade Yuh pop dun BMW lol Yuh seh Yuh a hot boy and Yuh longtime BMW need fi change asap. U nuh fraid it left u aroad dwl a weh duh dem so call hot boy yah weh nuh use to things lol

15. Sasha weh yuh bother send in this post yah fah and a look a hype like yuh look good boo boo u ain’t no dime piece Yuh far from it,yuh just embarrasse Yuh self lol I can’t with theses man moscot dwl

16. Go sit ur ass down likkle gyal, rolexx trick u too grazmite,a who u???? u a jus one a him babymadda??weh babymadda ago??? Me hate u style,u nuh use to man?? How u fool fool suh gyal,u hardly see rolexx and a gwaan like a u good good man,u sick me eediat gal go hide u f**king ugly self,bout u a post pan JGM u flop yuself oh my,look at u smh u nuh hot and u don’t cute go and get a decent job wid u degree boring gyal,step up u game,good gyal nah go nuweh again!!! Wake up out of your dream Ms Hamilton cuz kill u dead u a Mrs Waide smh and if a ring u a wuk fa u nah get it cuz u cyah deal aid bun aready and ring nah go change a ting,still living a lie u and u baby fadda,him can f**k any gyal him wah f**k and u kno u cyah stop DAT,hehei cud write a story abt u bitch but it cudn hold ya suh,u obviously don’t know Jeremy Waide,do u research dem 2 girl deh alone u know bout theres a lot more f**k u broad nose cyah dress gyal,u a fret pan man betta u go buy some clothes and mogel pan d bwoy dwfl

17. U a gwaan like u a hot gyal,go buy u self some clothes and mad Rolexx u a pretend like ur love life perfect,unu cyah trick me,u obviously don’t know Jeremy Waide,gwaan old up yuself and tink u ago get a ring,u ago mad likkle girl, u hardly see Rolexx me know dat much,does he take u out?? Noooo,u Eva sleep a him yaad??? Nooooo betta u go hide yuself ya man,u a upset mi to raas,no odda man nuh want u?? It nuh look suh,u jus love how ova ntn like nobody inna competition wid yu,weh hype a go,u a jus one a him baby madda lady ntn special abt u,weh baby madda a go?? Tap pretend now man everybody knows rolexx link u once in awhile and a nuh u mek him really come a jus tru d likkle girl sad sad u need fi find a new man and u still haffi go share so betta u stick to d evil weh u know hush