PREGNANCY IS A GOOD TING O

SENDER:-Met did you know speculation is rifed that the wife is pregnant? They are saying she’s using the clutch to hide the belly and/or the fact that she ran out of cloth to mek the shorts.We the people are encouraging Matterhorn to get a DNA before the stork drop off this one,just in case.

8 thoughts on “PREGNANCY IS A GOOD TING O

1. A baby is a plus when trying to obtain a green card ijs,yuh know wha Mek mi dive back in a mi big stretch out hole mumma before sadamite Maggie send mi back up in deh

2. Morning Met a girl posted a photo saying Matterhorn trust a suck off her kitty and don’t pay her all now. Matterhorn go pay the girl how u muss walk an trust suck?

3. Anonymous 12:02 stop spread rumor ova yah stay ova dutty Dear Dream wid that. The girl a try set up the man wid her screen shot that dont make any sense. We dont so that over here.

4. Mi nuh know how dem gal yah dweet :nerd mi hudda have nightmares an mi barley sleep….how dem deh wid man weh name call pan batty! All breed? No man now a days all ancestory.com mi all affi go an duh research pan dem bloodclaat bloodline cause nuh crawsis naaaaa come chu my hole come inna dis world. Cause ano everything fi come chu an bawn but yuh done know.

5. Why those gays or bi sexual are breeding up females, my gosh man. When will females open dem eyes unless dem getting a salary to mek it look like him not a gay. Kmt those girls really know how to play with them lives.