POPCAAN AND DI NEW BROOM

So met mi wah u post dis cause mi wah hear wah everybody tink bout it..dis is popcaan and him two woman dem kavell the white one from trinidad the goal digger,the one who onky deh wid him cause him a star…and the red head ruthann also known as “ma” or “steph” she deh deh before the fame… popcaan deh pon gorrialz song saturn barz weh just cum out weh day,and one line inna it say “wen mi get wealthy mi pray say “ma” (the red head one ) a mi wife…..now tell me now met ruthann (ma) deh wid him from him bruck amd nave nuttin and she still deh wid him knowing say him have kavell and him big up kavell inna everything him stop post ma picture and him nuh talk bout ma mi frighten when mi hear the song today how him mention r name,now met u wudda really deh wid popcaan after him n u a come from far and him switch and go find white gyal and still wah yuh stick around????? Weh u tink bout da love triangle ya??

Add this to the story popcaan always mek kavell inna the latest designes but ma always look popcaan an inna some cheap hair and clothes nutting nah gwaan fi ar it obvious say popcaan prefer kavel over ma nuh true him mek it look like a kavel deh deh from him nave dry shit inna him batty dats why them always say money change people

26 thoughts on “POPCAAN AND DI NEW BROOM

1. Ruthan you are not Rita Marley,at least Rita did married and it benefit$ har as the widow of Bob. Weh yuh a get but bun,an a line in a son yuh nah collect royalties from dat.

2. maybe hi rate her and she nuh want him. Popcaan very disgusting any woman who can stay wid that pencil ✏️ needs medal
    Lip dem fava him personality

3. Popcaan a work fi secure him bag uno can stay deh! i feel this Kavel girl is just for the international hype and papers.. me no wrong him buss a movado and make yuh thing large poppi

4. Popcaan is a waste man who happen to bust in music, so I expect him to be frighten over girls that he couldn’t get before the fame no matter how basic they look. If he did truly respect the girl he was dating before the fame, she would be in the #1 position, but I think she is sticking around for the nyammings as well and he knows that, thus why she isn’t in the top position. A woman who truly loves her man will push for monogamy, if she’s willing to share in any capacity then she’s clearly all about the dollars. In gist they’re BOTH using him for their own benefits, Poopcaan better smarten up quick.

5. There is no surprise here. Popcaan will always be who he is. Kavell is good for the red carpet image and hype. Ma is good for behind the scenes. He shows his respect to each of them is different ways and only when it’s beneficial. I’m yet to see an artiste that’s faithful and respectful.

6. Your right Bad and Boujee but eventually Popcaan will leave Ma him day one (and only f@ck when him want bust a quick nut) it’s girls like Kavell always win (I should say clown celebrities man dem) because fi dem child support always large and dem quick fi move on to the next man. Woman like Ma always think seh dem man a go come back but dem nuh realise seh dem get demoted to side girl fi life (and when dem old dem regret it). Mi believe dat if Bob Marley neva dead the same thing would have to Rita. And everybody know a true, so people fi stop cuss the woman dem and start pan the man dem wit low self esteem weh know fi a fact seh if dem neva ave money the well pretty/hottest girls won’t look pan dem.

7. ruthann is popcaan baby mother ! kmt she aguh always deh roun fi life! kmt i feel a kavell dem send dis in!
    when popcaan deh wid cody him did a move same way like how him a move wid kavell n ruthann stay wid him n him did well bruck … all when cody have popcaan name big pon har hand .. weh cody deh now? under a next artiste … give it time … mi nuh like a bone inna kavell body .. mi feel dis send under sikes

1. Babymother????No Andrae has 4 kids 4 moms and nin witb Ma he tells ppl sadly she cant breed but he love her still. No pickney

8. Mek dem share the herpes wah him have. Dem man yah a crosses nothing good comes from being with them.

9. A nuh money change noting him a f**k di white gal inna har batty and red head naw tek noooo batty f**k yea…. doh f**k him back red head…a same suh di dutty boy weh did a look mi inna school find mi back and bout him want mi and is a white bloodcklaat gal him did deh wid and breed….. mi seh mi just run dat like any ole jancrow worst him see wah gwan mek him want even more….mi seh mi woulda tek him if a did wah black girl a swear but not afta how white ppl behave an yuh still go deh suh….tuh bloodclaat mi run dat like dog. mi pussy want him but mi a tell yuh mi head iggy fi dat mi rather tek a black cocck just like how dem seh when yuh go black yuh neva come back ….when yuh go white yuh lose yuh stripe… white ppl a doh like dem. popcaaan a fish still

10. ma are whatever your name is I don’t come to bash you. you are young so am advising you first thing fist go find a job, anywhere wholesale janitorial job, sell hair open one shop, do something can you do hair and nails? When papcaan give u fi u likkle money go open a shop. Because the way how popcaan post picture a DAT white gyal like him wan kiss had pan had mouth. Girl if no other woman nuh mek you lef him.dis white gyal should be the niddle that broke the camel back. Girl do not be no second feed after no whitegyal. Nuh mek papcaan run u inna no mate fi no white woman.. Lef him and don’t tek him back ever again.Met you nuh see the pic weh papcoon put up like him wan kiss the gyal? If a did ever me him couldn’t even. Tell mi hello out a do mouth deh

1. Ma nah stop tek Popcaan she won’t let go until him dump har and she young enough where she could find a descent man fi married har and start a family but I guess being popcaan baby mother/ demoted side girl (not wife) is good enough for her. Me glad mi full a pride and look good to the point weh mi a pick, choose and refuse because god know mi couldn’t do weh dem do. By the way was Popcaan posting pics of Ma before the trini girl? I doubt he was so he claimed her in one song but not publicly. Ma save yuh self mek sure seh yuh child support court date ready because when yuh stop f@ck him he’s going to try hurt you (using a monetary approach), no man dem woman yah need fi do better if not fi dem self at least for their kids.

11. That gal kavel getting to nuff now she all a send in story’s on every blog and a comment with fake page I feel popcaan really love the girl in block but he post kavel web they into an argument or something met not one a popcaan family a follow the kavel on social media I could tell they don’t like her even some of his fren

12. Popcaan been in love wit @ babyjodz for years and her friend expose it on ig more but Kavell know she 1 of the female he follow. Look like he unfollow her when the ig show tings more Kavell must make him do it plus everybody say kavelle a plan big wedding

13. Ma aka Ruthann a eediat she need to leave him alone now . Kavell is a gold digging hoe so this won’t last long. she’s just loving the hype but that soon done. Nobody likes her anyways so she can enjoy this while it last And she a get bun left right and centre too so she can gwan feel nice with her little shine on Instagram .