NO MI NAH…MI REALLY NAH CALL NUH NAME MI SEH

DI PEOPLE DEM DOE HAVE NO LIGHTTTTTTTTTTTTTT NUH LIGHT NUH LIGHT MI MEAN NOOOOOOOOO LIGHT OOO AND DI BILL PAYER SEH HIM A SPRITE AND SHE IS PEPSI SUH SHE FI USE HAR SEXY

DI PEOPLE DEM DEH PAN INSTAGRAM……..NUH LIGHT

DI PEOPLE DEM A DRIVE BENZ……NO INSURANCE………NUH LIGHT

DI PEOPLE DEM A POST MAN WHEY DEM CUDDEN POST……….NUH LIGHT

DI PEOPLE DEM A POST OOMAN WHEY DEM NEVA POST…….NUH LIGHT
DI PEOPLE DEM LEF DI HYPE AND NOW DEM NUH HAVE………NUH LIGHT
WHEY DEM FI POST IS DI JPS DISCONNECTION FI DI…….NUH LIGHT

NUH IRONING NAH GWAAN…NUH PHONE NAH CHARGE…DEM SEH IS ALKALINE YARD CLOTHES A TEK OFF AND PUT ON…AND ALKALINE CYAH GUH A DEM YAWD CAUSE DEM DONT HAVE???????????????????

NO LIGHT…

DEM DID TINK IT WAS A LAUGHING TING CAUSE DEM FEEL DEM WAS MS TING BUT DI WHOLE WORLD IS ASKING………..HOW MS TING IS DOING WID NO LIGHT??

LIKE HOW ALKALINE EYE DONE BLACK HOW HIM A GUH SI YUH WID NO LIGHT?
LIKE HOW ALKALINE BODY WAA PORRIDGE HOW YUH A GUH BWILE IT WIDOUT LIGHT?
LIKE HOW ALKALINE PANTS DEM HAFFI SLIDE HEENA….HOW HIM A SLIDE IN DEH WIDOUT DI LIGHT?
TALK UP TUH WI DEH CAUSE MAYBE YUH CAN SET UP A GOFUNDME FOR YOUR LIGHT!

light

25 thoughts on “NO MI NAH…MI REALLY NAH CALL NUH NAME MI SEH

1. Clearly there’s a gross misunderstanding becuz everybody Knows Joe’s money caayn Done!! JPS too trigger happy cuz I strongly believe there is a cheque in the Mail.

Oh well but a that a the outcome when u downgrade from JOE to Joe grine smh! Bills not being paid on time n shyt smh,mi nuh sorry fi ishallnotclosemylegs no sah,not at all.

1. Apparently the alkaline song block n delete was inspired by the trials and tribulations ishawna put him through. Further confirmation of this came when she counteract it n both their versions are on utube, so yuh can gwaan go watch it oo

2. I saw an interview with Alkaline about a year or so ago. He used the words “quining” and “lilly” a lot. When Winford Williams asked him the meanings of those words, he said that they mean “watered down”. Little did he know at that time, that he was describing Ishawna’s situation now.

3. As Yardie said….Joe money caan done…all when Joe dead him a go have money….di man pocket turn up dem ways deh!

As for Ishawna every time mi see ntn bout har me start laugh, weh all a dem who did a boost har up bout how she “winning” deh! Car gone, frequent flights get cut, vacation dem lessen! Caan sorry fi har, or the nasty gal dem weh did a cheer fi har!

1. ____________________________________Dwrcllllll MI SAY!!
      “WHAT IF ISHAUWNA CAREER IT FLOP AND A FOOTA HYPE SHE AFFI RUN BACK?” No sah this sweet :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. Dwl I HATE YOU!!!!!!!!! But seriously I mean come on. Other than the Foota Controversy, what else is there to keep her afloat? Talent? I think not

4. Wow ! What a desperate bitch, likkle bwoi she guh fck cuz why??? U neva see smoke without fire thats why the bwoy did diss Footah inna song ooook. She is now a perfect bitch. Me hear a she and Poppi a fck now mabe a rumour but I doe put ntn pas this slut.