NINJAMAN INA DI TIGHT PANTS

Beenie a call him out but Beenie cannot talk either..Ninja pants look like him haffi lick in him knee fi pull out di pants and lick it in agen fi tek it off

12 thoughts on “NINJAMAN INA DI TIGHT PANTS

1. dwl at the licking een n out of ninja knees!!!
    well if yuh live long enuff u live to see many tings come to pass….who knew a day would come that beenie a cuss a next man bout tight pants??beenie man this enuh… smh

1. Hmmmmm..plus him not even Scottish! Only man from Scotland can get a Lil understanding because they will tell you there’s a difference between kilt n skirt!!

Cc what beenie know bout kilt? Beenie will tell you bout him hit song..long time me a tell dem sey pants fi have room!walking talking singing contradiction that man sighhh.

2. Me say Bernie man mek ninjaman haffie walk go inna the corner and a pretend like him deh pan phone lmaoooooooooo

3. Dem did laff when Beenie was wearing the earrings (remember ah Carlene did get the blame) lol

4. It look like Beenie figet him 3 inch hoop earring & kanekalon braid that him used to wear when he was with Carlene. I’ll never forget him appearing on Round Table talk looking his girly best. All of them need to dress like me.

5. Lol )))) funny… big bad man Ninja a tek schooling from
    a once cross dresser… Bwoy di system have dem a way…