MILK DEM SEH BUSY BABY MADDA NAH GO ABLE HELP YUH WID DI RENT

Due to how milk mek Tinkerbell move in bout room mate and bestie fi get some a busy money fi pay rent. duty ole p***y suck hood n p**y milk a some a busy money uno a look fi pay yuh rent. dwrcl lillke gyal betta yuh go back yuh mumma yard. sip tea we a wait pon the drama.

21 thoughts on “MILK DEM SEH BUSY BABY MADDA NAH GO ABLE HELP YUH WID DI RENT

1. So she can’t move in the woman house and not pay rent. Why she thought she was going live free? This is no bad reflection on milk more so a bad reflection on tinkerbell.

2. Sender is really tinkerbell u have issues with enuh in spite of ur misdirect at Milk!!I say this because everyone knows milk nuh chobble ppl,she just cool,suk a d#$!@k here n there but a nuh nutten,she’s harmless!

Mek Milk gwaan through please she’s been through it n still a smile, the vast majority of us on here will tell you that milk cool/OK in our books!Yea mon a tinkerbell a ur issue mi seet clear so address that then zeen.

1. Lololol…tinkerbell does not live with me..dem sick in den head…i live in my family s home who are in foreign ..WHY DEM MAD ? Where is the proof..my roomate is from russia and pays me rent..a wa duh dese ppl yardie..they have nothing to say ..y dey reaching..Met needs to start asking for receipts and start using the word alleged..every day defaming my character..i have no issue with the truth being told..and if I do summin I will admit no problem..yardie thanks again for it support I just seeing this kmt

3. Milk run broke!! She need help wid rent bout room mate Mek she move har bloodclawt! Busy mean nuh bloodclawt once Ina blue moons deh gyal get money Hmft

4. Tinkerbell worthless bad fi ah young gyal yuh baby farda is a rass entertain wid nuff money bloodclawt gyal weh room mate ago then again mi hear suh ah bout two month r more d pickeny dem nuh get nuhn milk ah try look ah good thur tinker bell from the money busy a give fi the baby

5. alright because me use to work with them! Milk Mek Sally suck her pussy a lot of times them a one nasty set a gyal them both suck hoods n pussy. Milk a old rass woman bout 40 add what this Lilttle gyal weh drop outa high school have to inspire u about best friend! Go find yuh peers !! Act yuh age! N stop Mek d likkle gyal suck u pussy. Milk nasty bad ..true uno no know how people look pon uno as dog shit

6. Milk can call bounty killa, nuh she did say she was his side chick fi years. The things jamaican women brag about puzzles me a lot. Do any jamaican girl who is in the media fraternity have any standards, class, moral values etc. Is like from once they work at these media houses it is automatic any artist can fuk dem, gosh n them brag about it all wen dem a get f**ked, dissed n ducked, gosh, uno have a little class. Funny thing busy not going to settle down with none of his baby mothers, funny thing is a girl whey him know from childhood days he is going right back too. Smh

7. Everybody know milk love when these gyal suck har ole pussy. Sally is a chicken head gyal from high school she drop outa school use to bore bore up har face har TOUNGE smoke baga weed and we all knows she wan live a famous life and still a take taxie me remember when them use to laugh after me how me look when I use to work For milk them chat me look at me know bloodclawt Sally you life sad bad yuh 24 and don’t own nothing . Now God bless me I am driving I’m living a f**king good life I live in a nice place . But the way how milk hype why she still paying rent! Dwrcl

Next Sally u r a dentist helper gyal Wah u do at work is wash up the dentist tools after them done clean the people them teeth ! Gyal a taxi , and lunch money yuh a work fa. And breed fi top artist n still Work fi lunch money still a take taxi n busy have how much cars. Gyal member when u want u f**k a taxi u affi take go tek the f**k n taxi carry u home back n him still no own yuh.

What goes around comes back around, yuh life sad!
    We no make up stories we talk weh go so!

1. FYI: a dental assistant is more then a cleanup and equipment washer. You next step in life is to go to the dentist since you don’t know the job of an assistant or hygienist. Taxi taking a crime now?

Bitch, remain humble because today you up and tomorrow you down!

8. Milk is a user long time she pussy get old now so she affi draw tinkerbell fi gwaan use busy. Lmao but wait if a busy money uno a wait pon a every two or three month thing that. Cause boss man well mean but think about it him have 8 rassclawt pickeny so uno really a wait pon rent money if busy baby madda them no beg busy something fi them self too a just the exact baby money him send go give them . Mi nah ask Christ that!

9. @mix it up! Right! Milk is a big duty groupie in the industry . Tunya and angel are frenz . N milk know seh angle man n still a play side chick n tink bounty ago wife har then go suck kartel hood ,
    Zj chrome hood gyal dem sick stomach bounty wan young pussy milk will forever be side gyal see sen gyal deh a fool anybody wid money can f**k n duck them. Them f**k n suck dem way fi live. Mi hear seh milk sick out too!! And was look donation why she never call bounty .

10. Then sip some tea deh chinny busy baby madda the little boy go the same school as Egypt no she and busy did out ya Wah day and d two ah them fly back up together fi grooving in the park every min chinny deh Jamaica wid busy.

11. Dem put up picha 100 likes n one comment dwrcl dem sad eeeeh suck hood groupies look she be honest thou when she say Jamaican rude gyal lol but God kW milk no own a house yet she still a pay rent

12. If a mi like angel mi woulda mash up har bloodclawt bout she a side chick how much years!! N never know a suh u fool gyal n angel was bounty main woman n the world know dat a must under cow u come out ah.

13. Dwl dwl, u see some of those media groupies, at the end of the day, pussy n suck hood is what the artists want. These artist will dey wid a whore because when time come fi them move on, it is very easy. Uno think dem a ediot, most a dem have sense and if a man nuh want settle, it better him f**k a next man gal then move to the next. Dont know why fame fm or the rjr group of girls think dem can hold these artist. If uno ever see the girls dat most artist end up with eventually, very simple, humble n down to earth. Dem educated n professional groupie are the worst, run dung artist fi wat, then have nothing to show. Busy go jail which means, he will never ever think the same way ever again, so no woman can get his money on a platter other than his mom n grand mother. Uno low life gal fi stop watch artist money n go look wuk, this is not usa, this is jamaica, a child in jamaica does not equals a pay check for the next 18 years. Look like God have to put some of us on our backs before we humble ourselves. Uno know artist have nuff woman n uno still want breed fi dem, pickney nah hold no man in the world. Any evil a woman can think n do, a man can do the same, we all can think n we all are humans. Uno go treat uno body right n stop mek artist walk, spit, shit, rev out uno body fi money. Milk will get sick if she nuh change her life style, mental sickess is hard for them to admitt, dem stay dey.

14. If busy ago pay rent fi she live wid a fren better him just get har a place then so him can go or milk wan help tinkerbell f**k n suck busy to.

15. Busy ah help pay whore rent the duty sadamite dem rent and look how much months him no send no money go country fi him pickeny them. i heard him treat the pickeny them a country bad the grand mother say long time him daughter no see har father. The pickeny them in the country need help