MI NUH KNOW WHO CUDDA MINE FOOTA

Please use FOOTAHYPE foot to hide mi ID… So a me alone see seh them went on vacation together again? Two a dem deh Bahamas on vacation…. Me no know a wa ,but it look like foota ancestors a work pan Minioprah.. the man not even want har fi have any friends… there’s no love there ,cause me know Minioprah no love nobody…. All Alicia love is money, and freakiness… if unnu can recall , Alicia no deh with nobody if them nah dash money pan her …. now put two and two together. FOOTA NO HAVE IT

6 thoughts on “MI NUH KNOW WHO CUDDA MINE FOOTA

1. Foota gwan do the good work with ah long time dem gyal ya ah tek man money with them front an them wah dis and dat weh them cyah or not buying themselves foota gwan tru life a whole heap dem put you through gwan enjoy dem bloodclate gyal deh #just remember every gyal have and expiration date we just live we just a walk

2. You can tell Foota no use to things and no matter what him get, and no matter how many ugly gal or pretty gal or man tekka front selling gal him have to mind him, he still can’t buy class.
    That chair is supposed to be a throne that is seated at the head of the lost city of Atlantis look pon the monkey ah climb up high for us to see.