MAVADO SON BAD FI TRUE YO

DI PEOPLE DEM SEH DUE TO HOW MAVADO GET HYPE..HIM HIMSELF..YES MAVADO FEEL LIKE HIM A SOME DON SO THEREIN AND THEREFORE…DI SON FEEL LIKE HIM A DI DON RIGHT HAND WHICH A DI FATHER….NOW DI PEOPLE IN DI BLEACHERS…LIKE ME AND UNO WHEY A GET NUFF SUN BUN A WONDER IS WHEN MAVADO TUN BAD MAN FI HAVE BAD MAN SON..I MEAN…MAVADO YOU WHEY DID HUNGRY AND BRUCK TURN CASSAVA PIECE BIGGEST SUCCESS STORY AND YUH REALLY DEH PAN DIS MY YOOT? SO MUCH THAT YOUR SON NOW A FORM HIM OWNA CLIQUE DUNG DEH FI RUN DI PLACE? YUH NUH SI SEH GOD FI TEK BACK EVERYTHING FROM UNO BECAUSE UNO SPIT INA GOD SKY?DRAKE GI YUH MONEY FI BUILD LIBRARY DUNG DEH AND YUH NYAM IT BUT NOW YUH AND YUH SON WAA RUN DI PLACE LIKE REALLY? MAVADO MEMBA YUH CUDDEN READ AND WRITE…WHEN DEM ASK YUH A YUH ANSA 1-2-3 BECAUSE YUH NEVA HAVE NO FORM A UNDERSTANDING…YOUR INTERVIEWS WERE A JOKE AND YUH PERSEVERE AND BECAME AN INTERNATIONAL SUCCESS AND YUH CUDDEN PUDUNG DI GULLY MENTALITY? A BETTER YUH GO HOLD A CELL LIKE KARTEL AND NINJA CAUSE IT LOOK LIKE UNO BETTER OFF INA SOME CAGE CAUSE UNO A WILD ANIMAL AND UNO CYAH TAME

23 thoughts on “MAVADO SON BAD FI TRUE YO

1. Wah dah big eediat yah… Yuh panty/breif seat muss unkind tuh yuh vagina/penis :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Met!

“Di Island Girls” nah badda keep? wid popcorn and rebecca dem. we half way into 2018 and nothin.

2. What is unkind is him in sighting war in the community he’s from, that will cause innocent people to die, cause best believe this fool ago run when it get hot. What is unkind is this foolish ungrateful cunt. From him a create negative energy he must go, prison or on the slab his choose.

I have no tolerance for the likes him. A f**kers like these who when dem a suffer beg the creator for blessings, and when them get it what dem do with it..them use it create mayhem…my Mada wuda sehh ungrateful from him nable string…

3. This is why the country is like this. We Government scrape what they can from us, we sit and take it. I believe private citizens can help the country to progress. Too many of those who make it turn their back on their fellow Jamaicans. Too many of them disrupt the country, keep the inner city people in the slums because of their actions. The money to buy one rifle can help send a child to college for a year. Bibi, Bolt, Kartel Mavado, The don down a mountain View, them say he lives abroad but he is financing the war down there. Same Rat Bat crew a get sponsorship from overseas. We Jamaicans say we love our country and we love ourselves but we DON’T.

4. Really sad, when dem did bruk and hungry dem never tun bad man (dem backwards bad). They still glorify badness and look up to Dons. Most Don dead young and bad blessings nuh stop follow dem children/family. My family member was featured here and when the people dem start dun dem I didn’t comment because people have the right to feel how they feel. The only difference is they were born inna badness. I bet if they were given better options it would have been a different outcome….WISE UP

5. Welll it can be said that we jump to judgment too much I grow up in the ghetto as well ,them kill dirts man innocent as the day him born out of his mother just because of mad mind just because he built a house in the ghetto maybe to inspire others and to motivate youth like my self but some took it the wrong way on the Movado situation his some represent him yes but sometimes kids do as them please and it’s your blood so you try and defend them and it turn out to be like this but if I could choose on this situation it would be me defending my self than me being layed to rest because you know Jamaica will eat you up like paceman and his son is on filing so he can’t take him with him and he still have a case pending in court and Movado tell him he’s going to take him up one day and he run away for days so you all the judges but this need lawyers prayers and advise and councilors .

1. Mavado need fi fist up him son like the rapper Young Jeezy did when his son was getting out of hand.

1. Oooook so him form gang and a walk an a do a bagga foolishness then when him father take him him cut and lef him fren dem fi deal with the consequences of their actions. Who aguh save them when him gone???

2. Unu can deflect fi movado and him son, but the fact remain say dem created death in Cassava piece and thw deadman dem family deserve justice any how it comes.

You ghetto people like join ranks when one a unu own do phuckrey, but Movado is NO longer one a unu because him socioeconomic situation CHANGED! Therefore, him feel like him a master and can bax dung a man lesser than him in life…negro find out that was a wrong move.

6. Me understand that Met but you can’t just blame Movado the situation is more than just that him complain every day about his son behavior any body that know singer can tell you that but him not going to make them kill him son same way I wouldn’t so that’s how life is people stand up for there blood in any situation most of the time and I hope no body don’t deny that

1. A box him fi box dung dat infront a everybody and send him guh study fi him exams. A school him fi a focus on and nothing else.

7. From DAT lil boy recorded his school fren at his Father’s mansion I saw that he wants wat his father has and want to be wat his father is!! If u all were to look at pics wit DAT boy u can see his aura! (BADNESS)

8. Mek kartel and ninja file feem… bout him gaah bax, a das why di boy tan suh.. All now him nuh tap run… Yuh try run come back a jamdung suh yuh get charge please. Yuh an yuh boy waah too bad up.. couple shot shudda spray tuh mek him learn him lesson. See how di country a run an a dat him pick up when him have odda opp fi be a better child. Lock up everyting mek dem go learn.. shake up every folly ground round dere.

9. Mi naaw judge but the son fi no seh badness nu pay cuz him old enough to see badman a dead a moday everyday.. Mavado should not have gone down there bcuz him know seh badman nu have nothing to live for n him has everything to loose

10. mavado was such a nice humble barber name singing blacks who was a good law abiding citizen who stayed far away from guns and badness. mavado story remind me of Tupac’s where their life imitated their art. dem make dem music convert dem reality and tek up wha dem nuh understand. it different when a man a badman turned musician like all a kartel or even a supercat n ninja n dem man deh. dem grow inna it so it hard fi dem escape it. but a man wha grow n know better shoulda know better. now him son a emulate mavado industry gangster image cause him never old enough fi see the good example singing blacks the barber was setting.