LISTEN GOOD OO…ISHAWNA NAME A CALL AND SKATTA

MI ONLY KETCH DI OBEAH PART A DOE KNOW WHO DID A CRY EYE WATER FI ISHAWNA BUTTT….MOSHAN IS AN EX-DOWNSOUND ARTISTE…TALKING UP SOME A DI TINGS

0 thoughts on “LISTEN GOOD OO…ISHAWNA NAME A CALL AND SKATTA

1. desperate times call fi desperate measures. Everyman a look a hype offa Ishawna. Gone are the days when artist can write song weh mek sense cause this is garbage. I wasted 2 minutes listening to it and 1 minute commenting

2. Let us not be so harsh he could be a good artist if he expands his vocabulary and categorizes his lyrics.

3. DJ bussiness is not your line go downtown go sell tyme PS you have no info on the people them so bye… HELLO!!!!!!!!!!

1. Den why a must thyme him muss sell now? Him caan sell rat and roach bait, or curtain wire?..lol.

If nuff a dem ppl yah did know how lucrative the pest control business is and how low the startup dem would dust demself off a guh into a legitimate business.

1. would u like a man that tried to stifle ur career or made it seem as if u were no good because he didnt like u for ur talented n because he couldnt walk ovrer u ok then

4. Skatta get rid of Moshan from rounda Down Sound because him no rate him as an artiste. Him say Moshan ah just one songwriter weh used to par round Harry Toddler. Skatta deal wid him wicked still, crazy stylings and dem ting de

5. Mi hear say Skatta did in charge of Moshan salary payment and take half of the man money straight fi one year. SKATTA DEAL WID HIM WICKED!!!!! But Motion too trusting, how yu never realize say the man ah dip inna yu money until after one year. Him need a nine to five fi real if him no have no street sense, or ah SUmmer now, BAG JUICE AH SELL HARD DOWN TOWN

1. please stfu no one look hype afa tired body skatta u dnt knw d youth experience so the talking i guess ur just a hater but gwan hate u must a f**k ishwana y it hurt u

2. listen me hear say skatta did a play hate the youth because him badmind him when the man use to get more woman than him n them couldnt use the man fi write or as no send out boy dem nuh like him moshan a dan anuh dem fire the youth a him cut from round dere skatta badmind same suh him mek g warrem n tempreture dem get fire and have iron balloon nature round deh whey no matter how much promo him get he cant buss all now unu low the youth who feels it knows my fren did deh wid shadey and go roun deh one day a skatta a tile out the yard n 7 red candle inna yard wid bird cut off n sand stuff inna it dem TIME DEH EVERYONE ROUND DEH A TEK TIME DEAD OFF TENILE WHEY DID CLOSE TO JOE THEN PAT NOW TOYA AND SKATTA HATE THE GAL NUFF A UNU A CHAT UNU FI KNW FACTS BEOFRE UNU CHAT OH…

6. lol pretty patty mi know a truth u a talk i once heard everyone round there eas dieing off m1 said babes just hear say skatta a tile out the back off the yard but red candle inna the yard n everyone a dead gimi a green leaf i laugh moshan knows what hes saying them even tek the youth off pay roll say suspention he leff he was too talented to all those who talking that yputh come a lonbg way him use to write songs for harry toddler and his self ok the song broadtail . the song falla dat by elephant man n toddler a him. dem bence g warren n him deh a foriegn but thid one never give up you think skatta a easy boy any way fi get jpoe money he will go the extreme mile y you think kargo left smh downsound was no great place to b pure fight gence deh so n the talendted once was never look at moshan ave song on yutube jealous check that pout mney me a look riddim or regular nuff a unu bout 9 to 5 gtfoh n stfu oh talk yah youth nuff nah go like it. nuff say dem a rass but dem a big imposter

7. moshan u come farrr youth nuff nah go understand how far yah come from how much fight u get the truth soon be told mi live fi see u a come from deh suh n have a bad tune a mash up road

ppl ago talk nuh watch dem u zeemi meber when mi and don bones a come roun deh n a play domino dem time deh pat dead we a wonder whey bird head come from from a who a work obeah the yard get shakey dem time deh skatta and foota was friend use to try fi con joe fi build dem self ishawana never in yet n dem call meeting fi tek out toya put in ishawana afteerr how hard d man fi get her in then bones say skate f**k har round deh suh a pure waste dem ave as artist when mi see dem tek the send out boy nasir a tun artist mi laugh cause u a one a the baddest artist downsound did have and the man try f**k off one a u ex dem fi get to u because u ever a get him gal dem dwl yow if people ever know thats y mi stop par wid dem cause a only people whey dem can program dem keep round u zeemi big youth

8. Reading all the comments cant understand why people taking it so personal. All the yute a do a ask a question bout the whole drama surrounding the things that alledgelly took place a downsound. I personally can speak from my visits to downsound recording studio on quite a few occasion seeing all different candles burning. Dead pigeon in the yard with people name on it and the whole nine concerning devil worshipIng.The song just relate to things that happen a downsound where the public might not know about. People who has been and is associated with scatter and the team who work at the studio and who are going to be honest can relate to the song. Every member a down sound know sey from scatter no like yuh or yuh a get too close to joe and him feel threaten by any one him a go deal wid dem and get rid of dem by any means.

9. moshan wha mek u did kleff from round deh when mi ask the security dem say u leff because de man dem a try style u when pat and tenile dead mi did know is about6 time fi toya u realise everyone near joe dem try work pan. the red candle did inna the yard the night. shadey say u nah get no nstudio time cause skatta a try fi give joe the impression say u nah do ntn. man wicked enuh star but wait deh

one time froog face toddler come pan a interview say moshan never did a pay attention when a ,moshan use to wrifre fi him casuse todller cant write one song fi say him life the song inna galsis athem n when we role a himwrite that braodtail broadout some man a pussy a try ,mek the ypouth thing look a way but god nah sleep mi n the man was fren even thoe we eneverr use to role joe rate him cause him ave potientail n him know but tru skatter a the master of the camp him tell lie pan the youth n mi nuh rate that

10. all i can say its just a song yall dont have to be so harsh i know his song from youtube my favourite is regular hes talented yall chill the hell out no one know what he been through