LISA HYPE VS GAZA SLIM? ( SEND IN THE PICS PPL)

Gaza-Slim

Met

Me seh Last night mi bored and see Lisa Hyper fling up a video pan har Instagram When me start see di rest a videos mi get fi undastand seh is she and Gaza Slim a war ova the missing buddy. No Sah. Well It get sweeta cause Gaza slim Fling up some ah are new video . Me cah believe dem two yah a war ova Shawtie property. From weh me see Gaza Slim ina one a di video dem a call smaddy ina har video “ Crackhead”. Lisa seh she we Buss up har face and meck she meck the Star , and she fi go learn fi perform and teck off the ppl dem man name weh tattoo pan har. Lol Met ah cah badderrr.
Me wah Know if Kartel a grine di 2 ah dem same way? Me kinda wah gi Lisa ah Reality check still cause one Page name Kartel a hype har up and basically go gainst Gaza slim. If this is KArtel behind that page Lisa go luuu. The way how him meck ppl a style and dis har chu the pickcha weh him fling out. She should never talk back to him. Met how Kartel get Insatgram ina prison? lol

lisahypeladysaw-Optimized

0 thoughts on “LISA HYPE VS GAZA SLIM? ( SEND IN THE PICS PPL)

1. That is Kartel on instagram. Is not Lisa the girl was calling a crackhead, she was joking with her friends. Kartel jealous and wicked, because Vanessa post Kranium pic a it a mad him thats why he setting up Lisa to done the girl. Kartel fi leave the likkle gal and set har free. Lisa stop let Kartel boast you to curse and fight Vanessa. Him jealous a the gal and mad.

2. I like Lisa she has talent and she don’t let ppl bring her Down, it’s normal to defend yourself sometimes you get tired of ignoring ppl they need to leave her alone

3. mi cant biliv slim has turned away from addi ticha.palmer is the last man to stand.bling u cannot stand without vybz.