LIKKLE MOSE MI NUH RECOGNIZE SPICE NONE TALLB

DI VICE NOR DI FACE DOE BELONG

Spice pan love n hiphop

Spice

Posted by Pinkwall on Tuesday, March 13, 2018

21 thoughts on “LIKKLE MOSE MI NUH RECOGNIZE SPICE NONE TALLB

1. if a this yah foolishness she gone pon di ppl dem show gone do it better she tan a her yard, gal mek Mona tun her ina one big old market woman. Vulgar, nasty attitude, she will fit right in. People all ova social media a hype up this big ediot gal, bout “beat this & dat, it sickening. Glad me no waste time watch foolishness. Favor papaishow, no hit albums, no memorable songs, no international awards, no meaningful lyrics, no fashion scence other from hying bout Gucci, & calling herself queen, woi Spice need fi chill.

1. Exactly, you can know the ghetto hood rats dem, bout beat gyal, like that is something to be proud of, to go on an international platform and act like a warmonger. That’s why Jamaica can never get better because of those same persons, they want Spice to fight and carry on and yet they are the same one that cry about crime in Jamaica.

2. :nerd Hold on one rass min. Spice yuh sell out fi dat gal???? Das why di ppl dem nuh want Jamaicans inna dem country… look deh nung spice, look deh! :hoax2 spice nuh live a farrin an spice pick wah accident, mi nuh even know a who dat pan di video. Come now miss smurf, mi nuh like dis. A one ting mi nuh like bout mi ppl dem an a di fact dat dem always sell out everything :nerd imagine yuh sellout… an all wi good good patois yuh sell dem spice??? No man! yuh @#$%$#@ wicked spice! gal it hudda be joy fi see yuh a chat di patios mek dem put subtitles… talk mek dem see seh issa Jamaican pan di show an suh :rolleyes: spice come out as a yankee tuh Bumborassclaat. Smaddy go fi spice yah man, see di ooman a loose harself… whey har man deh smaddy affi go fi har… she naaa good again.

1. :ngakak :ngakak Sell out you call it :ngakak :hoax2
      Spice “Wannabe” “Wannabe” so bad like so many other Jamaicans :ngakak :ngakak

When a person from another country, try their hand at your language….Jamaicans call them “Wannabe’s” but when you guys try it, you folks always have a different name for it…nice it up! :ngakak

3. Spice lie suh till, Spice said that they cursed her in Jamaica that she will never be successful because of her color, when ask who influenced her she didn’t mention one Jamaican, so let me ask you spice, was it Oprah who influence you to become a dancehall artist, influence you to dance, influence you to DJ bout yuh hole? So this is what she’s going to do on that piece of crap series, fighting and cursing, further stereotyping black women as crazy and warmongers. But anything for a check and to say she’s arrived, because been on LAHH to her is the epitome of success.

4. I mean even if it’s scripted,why can’t they upgrade this scene to Mona whoopping Spice ‘s arse??She would be doing Us Jamaicans a favour cuz sometimes a delusional bipolar schizophrenic witch needs a good proper lashing from a woman to set her Straight…ijs.

5. This was a joke skit from last year with yesimprettyvee (comedian) … Unno love hate pon ppl progress sah.

1. The clip in reference is not the skit, so I’m not sure what you clicked on exactly. However there’s an 8secs clip with Spice in all her screaming blue murder glory, only ting lef fi she do a skinout.

6. This video is soooo old kmt she was just doing a skit with yesimprettyvee nothing to do with love and hiphop

1. You are so late not to see that what youre seeing is just the thumbnail of the video and not the video yet you have commented without pressing play :travel

7. @Puertoriquena biiittttccchhhh bye meck mi ask u sinting why u keep coming on pinkwall since u nuh like nutten jamaican??only di big black Dick weh a dig out u nastyyyyyy infected ole a night time Bitch swerve an gweh an low jamaican’s alone

8. Mi know d girl inna d video Met!A Spice Clone…Wat a big head bud d bitch all look brown wonder if a Mona use camera tricks n filter off d blackness.DWL

9. WHILE I AM HAPPY FOR SPICE SUCCESS I MUST SAY I AM DISAPPOINTED THAT SHE ALREADY IS ENGAGING IN THIS BEHAVIOUR. I JUST WHISH SHE COULD REPRESENT HER SELF BETTER