LETS ADDRESS THE ELEPHANT IN THE ROOM

11 thoughts on “LETS ADDRESS THE ELEPHANT IN THE ROOM

1. You no see dem all start dress alike again :ngakak :ngakak It look Like every dolla she make she affi spend back buy clothes fi di 2 a dem cause marvin nah make no money. She a rela Yam head. You never see she promote har Son till she and marvin did vex and now that Marvin is back him no get no more post again.. No bwoy way dis me pon social media coulda come so close to me again Eva.. The Condition Marvin seh she live ina and the things him tel Ny about her meck me shame evrytime me see har a gwan like she and marvin in love. Nicky is not Love Marcin love you mama, Is because him can act like you manager and take all a you lickel booking money make him come back around. Go and buy some ambiton and use that towards your future weh look bleacky mama,

2. So who else in Jamaica wanted she nikesha after dem floor clean deh, and all day….and who really wants Marvin?, So it Betta dem stick together, live in hotel, orbin her one room, so let’s wait for it, why him no just marry her and bring her a farin him have green card now…if him love and want her so much marry her or leave the peodem daughter alone, but the ppl dem daughter stupid to she no have much up top, wish dem ammmm.. well wishes

1. If he’s really a Virgo then everything they saying is true, he will continue use her and bun har when he sees fit. Those Virgo men only love themselves

3. This man really done her on social media and she she really wet back with him sorry for her she’s like a dog only dog alone vomit and slurp it up back, I really was cheering for her but you disappoint a lot of her fans she should not have went back with Marvin that’s going to be a downfall and maybe one day she will realize it hopefully not when it’s too late..

4. Nickesha, Marvin, right now mi book reach an mi ago get some knowledge.. eediat affi wah neda time.