KOSHENS DI SENDER SEH BOTCHED

Suh yuh mean fi tell mi sey big boasty Konshens cudden tell him wife sey di surgery she duh pon har batty and breast nuh look gud? And den him love cuss people when dem call Latoya ugly a yuh Mek she guh pon Road look suh Like the Kardashian Ants dem. A suh marriage suck dem dung dem look aged and ole marriage nuh gree wid dem At all. Konshens yuh ugly now man yuh did sweet one time yuh look stress out Latoya look dry up.

21 thoughts on “KOSHENS DI SENDER SEH BOTCHED

1. Sender if you are a fair person,u really should be sending in you n ur spouse pics…so we can see if marriage gree with u,if it dry u up or unno look better than dem!Matter of fact do you even have a spouse the time yuh tek a look fi point out other ppl supposed flaws!!?? :bingung :cool

2. Sender you too bad…..

Haffi agree though, when i first saw this pic mi seh so why har face, boobs and neck look so.
    She look really tuff inna the face !!

listen this surgery thing can have u looking a hot ass mess sometimes.

Lips done
    batty done
    boobs done
    everything done..

Good gal need to easy with all these surgeries now man..

1. Mi need di birth paper, di nurse or nurses whey bawn it, mi need fi interview all staff on duty dat day it bawn….cause nobody naaa trick mi an give mi nuh trix dat is a man Maury….issa transgender.

3. Y’all some haters he didn’t pick you sender??? Marriage is beautiful the ups the downs and the joy love and arguments is all worth it . Fuck you sender you’re sick and obsessed

4. HE LOOKED LIKE A FISH IN HIS COSTUME. THE WIFE LOOK MANLY WITH STRONG FEATURES. BUT JAMAICANS FRIGHTEN OVER RED PEOPLE

5. Yow , me take this to heart. That lady is such a sweet soul! She nuh trouble people and unlike some a dem dutty gal yah u nuh hear har name all over pon slackness.
    Sender why unu woman stay so? What did latty do to you??? Latty may not be the most beautiful lady but SHE IS INDEED BEAUTIFUL IN HER OWN IMAGE! BIG PU__Y HOLE SENDER GO LEARN FI LOVE YOURSELF AND LOW PEOPLE ALONE!
    GREG (konshens) and latty… BIG UP UNU SELF!

6. Sender you sound like a BIG OLE HATER!!!! nothing don’t do the girl?? STOP BAD MIND Di PEOPLE DEM? and Konshen is still sexy to me so gwan up!!

7. Yes because dem caah get fi fling dem dutty front pon him again, I like how he takes his wife everywhere and him love how shi look. If you stop been a fan of someone because they got married, you were not a true fan in the first place. At least him nahh publicly disrespect har like some of the other “couples” weh unu call goals.

8. Konshens a fish suh fi save face him tek a tranny an dus go choo. All di big hood puss yiy one whey mi did love off wah him name again… An him sing bout fuck yuh mean seh mi nuh miss yuh” one big dutty fish pan good good land. Waste a cock…why di battyman dem hood eva suh big an suh.

9. The sender just said what everyone is thinking. Konz don’t look good anymore he look stressed and they didn’t discriminate gainst Latts. They spoke the truth something look off about her breast and lower part. The sender don’t have to be a hater to express their opinion. They didn’t say she looked like a man like everyone else is saying nor did they say anything degrading they just said the surgery looked botched and everyone saying the same thing on every social media platform that the video and pictures were posted. Those comments under those pics are worse than what the sender sent in because her body does look awkward And konz look old fi true. Unnu quick fi sey hater but everybody else saying worse things. Even dem friend dem a say di same ting.

10. Whenever people tell the truth they love to attack them bout want Konshens or some crap. Konshens look pop the fck down and Latty looks extremely stressed. I saw the picture and wondered to myself if any drug use is going on. They look off. It’s a bit odd.

11. Dwl, lol. What him sing again? When last he made a hit song? Is konchens even still alive??? Mi asking fi mi great great great granny because she can’t see so good to type.