KONSHENS MOTHER A GWAAN WORSE

0 thoughts on “KONSHENS MOTHER A GWAAN WORSE

1. MET u see me dying trial a frighten till a nearly dead, fi see dis big ole granny pon FACEBOOK a gwaan like draw foot slippas gyal a shame a shame a shame

2. Met she more dan skitzo as u say cause me read d 3 post dem n none a dem na add up but as me say if a my madda a gi her some rass lick u see

3. A really she? Dis a histreh. Shouldn’t this woman be sending LOL to Rev Blair and posting Grace Thrillers. Jamaica propah pop dung old people nah have man as agen

4. An she still ah post an mek it wuss. Mi shame fi konshens mi naw lie. y him madda a gwaaan suh BITCHHHHH. what a disgrace.

5. Y’all ignorant as f**k y y’all so disrespectful calling the grown woman a BITCH now tell me if her 3 son den kick kick up unnu nasty bloodclattt unnu a talk bout the woman ole a lie DAT ..unnu HURT CAUSE SHE MECK NUFF A UNNU YOUNG GAL LOOK LIKE A PEICE OF SHIT ..MECK UNNU COMMENT AND JUST STOP DIS UP THE YOUTH DEM MOTHER STARVA F**KERY THING DAT UNNU WOULDN’T WANT NOBODY STYLE UNNUBMOTHER AS THIS LITTLE BITCH ..,……..REDDDDDDDDDDDDDD FLAGGGGGGGGGGGG FI UNNU …..