KILLA SEH MATTERHORN MEK HIM FREN DEM HACK HIM ACCOUNT

0 thoughts on “KILLA SEH MATTERHORN MEK HIM FREN DEM HACK HIM ACCOUNT

1. Matterhorn a look a comeback since him been brukk and hungry soo many years since — Dutty wine. Is him new song him a try promote so him start di beef. Mi believe weh Bounty seh bout wah happen ah
    Antigua Matterhorn is not and do not act like a NORMAL man. Unuh memeba weh dem seh bout di toys and things weh dem find dung a Tivoli and Dududa and him Fetish? Well Dudus was always Mattie Icon and God. Mattie aleways ah big up Tivoli and him God now we can assume why… Mattie please go check you nearesrt DR.. Wid all dem yearly kids you having mi a questiion if a stress or sick you sick meck you look soo. Dunn me tonigh pan you IG big mouth gal ina “Killa ” voice. Big up mi man Buju him seh str88 like ah arrow not lean and wabble like a wheel barrow.Go learn how fi be ah man and stop trace like a gal.. All a mattie fren dem lifestyle questionable and dem name call up pan di Fishry…

2. Met off topic!! Mi sista seh shi dream seh a obeah man a bade me off in a mudd and tell her him soon wash mi off back but mi keep on a dream si clear water, i just cant decipher the dream.

3. Anybody know anything about Matterhorn childhood, his parents, his upbringing? Was he raised in church? Was he raped? There must be a serious reason as to why he is so damn tormented and hateful. He clearly don’t love peace and quiet living. He really enjoys a good war. It’s some kind of release for him. Tony has no idea about the concept **pick your battles wisely**and this will be his downfall. His followers seem to be mostly 30 to 40ish…dem soon tyad of him like myself.

4. @Marie, Nooooo, we know nothing as it pertains to his childhood and or upbringing, but him fu@k widdy truck and di bloodclaat truck just tun ova pon him fish mout, dutty bloodclaaaaaaat!!!!! Matterhorn, while you’re there worrying about Killa, Gully

5. Yes man
    Mattie Neva stap til Killa kick off him closet door weh Di hitch on pon one hinge from morning!! Batterhorn yuh batty man skeleton just drop on brap soh. Yes mi always think yuh was a fish but wonda how nobody Neva name none a yuh man dem yet, but killa just confirm. You can get up offa Di grung now Matara, just brush off and do a Caitlyn since a attention yuh love.

6. I think killer liked without reading the bio and trying to deflect to materhorn.

Nowadays you cant tell a real female from a man made one some of the shemales look more natural and beautiful than biological females. Nuff straight men getting tricked and dont know it.

Killer shame that he was attracted to a shemale so he make up this hack story

7. I have a strong feeling seh is Matterhorn hack di man page smh unno see how quick him screen shot di pics dem & post dem up. Him vex bcuz Killa go pon Onstage go talk bout him batty ways…nuh straight man nuh behave the way that this faggot behave yuh is a fish Matterhorn & a batty company you a look

8. @Marie, that should’ve read: The time fish mout’, beef lip, brown teet’ Matterhorn tek ah stir up shit *pun intended* with ppl to maintain relevance, him need fi gi di ppl dem di #REAL #TEA!!!!!

@MATTERHORN, COME AND TELL JMG, INSTAGRAM, FACEBOOK AND TWITTER ABOUT YOUR RATHER FREQUENT SEXCAPADES WEH YUH USED TO INDULGE INNA WID THE TENDERONIES OF YOUR GENDER IN YOUR FORMER BARBICAN RESIDENCE!!!!!!!!!! COME AND TELL MET AND THE JMG FAMILY ABOUT THE LIKKLE YOUNG BWOY DEM WEH YUH USED TO BUDDY OFF INNA DI APARTMENT UPPA BARBICAN!!!!!!!!!! NUH WONDER WHY YUH BRUK AND BLOODCLAAT HUNGRY, AND ALWAYS AH LOOK IT; ANY MEANS NECESSARY, BECAUSE YUH MUST AH PAY DEM LIKKLE YOUNGIN’ DEH FIRST KEEP YUH SECRET!!!!!!!!!! MATTERHORN, LEAVE BOUNTY AND GULLY BOP OUTTA YUH FISH MOUT’, BECAUSE THEY ARE NOTTTTT YOUR TYPE!!!!! I KNOW YOU LIKE THEM YOUNG AND DUMB!!!!! KILLA MAY TALK DI TINGS DEM AND CONCOCT HIM OWN WORDS, BUT HIM FARRRRR FROM YOUNG AND DUMB AND GULLY BOP WUSARAH!!!!!

1. look how mi did ago beg Jesus trek de wheel only fi look nd see seh it pop right off…fada tek the body a the vehicle deh a weakkkkkk out_______________________ :tkp

(Simplicity soon sign in)

9. so how killa know so much bout matterhorn and battyman business, unuh homophobic till it look so stupid. i am sure killa have spoke to many homosexuals before, killa wears battyman clothes, shoes, drive their cars etc so shut the f**k up. if matterhorn a battyman so is killa

10. I have no doubt Matterhorn is bisexual. He is a very effeminate in his ways. Never heard a woman trace so much like he does

11. all i will say is that if me gay mi ago have gay friends so if matterhorn gay an him a killa was friends fi how long killa must did notice something but yet keep him as a fren lol people come on now Jamaicans always a cuss each other an call dem one another battyman an i don’t find it funny .i also think nobody hack killa page because if they did he would have known because it happen to me before an i knew it as soon as i try to go on my page the password was changed an i couldn’t logging so if they hacked his page how did he get back on it so quick to post what happened plus if a dat matterhorn hacked him page fah just fi like few shim pic dem him would be a fool caz if mi hack somebody mi nuh like page when mi done dem wouldn’t want back di page lol dwl lol

12. I dont believe he got hacked, no matter how Matterhorn behaves, but what about how Killa behaves? Always playing a victim and ppl fall for it cuz he is who he is. He liked those pics not knowing what he was doing and true Matterhorn call him out him jus pin it pan him.