KHAGO DIS HIM FAMILY

11 thoughts on “KHAGO DIS HIM FAMILY

1. Everybody have dutty family, no matter what people might say. Some keep it hush hush and some will talk about it. I Know the feeling of ungratefulness, it hurts.

2. Him family dem sound like a bunch a vipers. Him need fi pay somebody fi keep a party and invite the whole a dem then mek somebody else accidentally poison the food. Mi couldn’t bear fi deh round them and dem badminedness, all a threaten fi kill the youth fi him things. Mi is no fan of Khago but me is no fan of dirty badmine family either, low the youth and go work more hours selling pussy or raise unnu price.

3. My Gad, the man really hurt tho…sometimes family are your worst enemy and dem can hold you back in life (if u low them too).

Monkey in a sheet!!!! That made my spirit run cold mi nah lie.

4. Dis sad doe pan nuff levels… Yuh eva notice how most artist inna obeah or yuh hear rumor seh dem dabble a why doe?? If ano dem a dem madda.

5. This is why me start stay furrrrrrr (far) from everybody. Family, friends, associates,strangers, people are ungrateful and greedy yow❗

6. HOW HE WENT ABOUT IT WAS WRONG ** BUT I UNDERSTAND ** DEM DUTTY FAMILY TERRIBLE, TRUST ME I KNOW THE FEELING YOUTH, DEM FAMILY ACT LIKE U BC OWE THEM AS SOON AS U GO ON A PLANE, AND GO JAMAICA AN ASK DEM TO PAST U A DRINK OF WATER, ….LORD HAVE MERCY…