KARTEL SICK?

HIM STOP BLEACH WHICH IS OK………..BUT FROM WHEY DAY MI SEE HIM A POST PICS MI SWEAR A TBT PICS TILL MI REALLY PRE AND SEE SEH HIM TEK DEM DI SAME DAY…………LOOK PAN ALL HIM FOOT DEM??

15 thoughts on “KARTEL SICK?

1. A di demons dem weh him tangle up wid a feed pon him and suck him dung. Evil ppl always look a way. Like a virus dem will suck him dung till dem teck him to hell wid dem where he will be a welcomed addition to darkness.

2. He don’t eat, the only food he eats is what ppl bring for him, add that to smoking & I sure he ain’t doing any kinda activity like weights or pushup. With that you’ll lose body fat & muscle Mass easily.

3. Black is beautiful
    We bash him for years for bleaching
    Now him stop so sender no badda wid ah bag ah tings wa wrong wid him next .
    Leave him let him live ina him 2×4 cell , pay fi him crime

4. He always look like that to me so I doubt he’s sick! Glad that he stopped bleaching hopefully the “chromazz” trend will stop

5. In terms of the bleaching, perhaps there is not enough to go around lol

I notice how his companion has only been able to focus on the top half of his body..