KARTEL A OBEAH FI OBEAH

WHAT A MAN LOVE A SCIENCE…HEE…SO KARTEL A NUH DI DUPPY DEM TUN DUNG PAN YUH A DI OBEAH? A RATTY DUPPY SIDUNG PAN YUH NECK BACK CAUSE YUH NEVA STOP TILL HIM GET TEK OUT ..WHICH OBEAH?? AFTER YOU LICK WHEY SO MUCH MAN YUH REALLY THINK ANYONE HAFFI OBEAH YUH? NUFF BLOOD A CRY AND UNFORTUNATELY YOURE NOT THE ONLY ONE WHO WILL BEAR THAT BURDEN…

24 thoughts on “KARTEL A OBEAH FI OBEAH

1. This dutty boy kartel cause so many young people death him cause ppl son fi dead plus give orders fi shawn kill me friend son after him call meeting cause the youth never kill black raynor when him tell them fi dweet. so many people a support him. But dont know how evil he is and the thing he did. Him mother dash wey most a him money a obeah man and him still get sentence. Him safer in a prison than road . Trust me

1. The former Police Commissioner said over 100 deaths can be link to Vybz Kartel alone. I hope is days are numbered inside that prison and he never see the outside ever again…..demon walking.

2. yeah man a suffer cartel fi suffer, all a uno cartel fans who have been supporting him and his evil ways, i hope none a uno kids nuh feel the hands of any of cartel gang members who are still creating havoc in jamaica. nuff a uno a talk about free world boss till murder and death reach uno damm door, uno lucky. For the love of God that boy cartel had one of the largest gang in jamaica and people still a talk about free world boss. His gang is from mobay, spanish town, portmore and even other parishes smh. I hope uno happy now that uno see how gangs a reap havoc in a jamaica. Dat boy cartel fi suffer and he is to confess of all the killings he does plus him fi confess of all the killings him involve in and give others instruction to do. Watch and see how his kids gonna turn out, see one dey a bleach and favor zombie already smh. cartel plenty poor people eye water on you for killing their kids. Tek retribution Cartel, this is just the begining. God is a good and timely God.

3. Lizard duppy a ride him pussy clath… bout king,, how much passport hunch back kartel dun? How many times him tour the world, Kartel is hot right now but King? Please, What Kartel has to show after 17 years in the bizz? Tell Kartel him safer in a prison, cause anytime him touch road him duppy a go fly!!!

1. Him tek more trip to thé sciance man more than how he does tours … every yankee want him pon the hook cause him charge little and nutten .. island dj him need fi power dung … king weh ??

1. King fi him cell :hammer

Me did think him would pass from de likkle surgery, so me could say good riddance to him and the demons him summons yah fi fame.

1. Di bwoy mad cah even lef thé island better yet cah even lef him. Cell … biggest illusionist .. mi family man a suffer thyroid and cah si di bleach link .. yu can imagine how fi him obeahnman glad ????!

4. Some ppl nuh know sehbwitch craft a boomerang .. O’Neal wouldn’t waste it time pon di dj …. a yu mummy science come lick yu … keep yu yéyé open Yu nuh si nutten yet … yu tink yu can pay satan ?

5. Kartel not so brutal with his words anymore…the Peter King part mad!!!! That’s all you can say? Suck yuh mada? Really kartel? You dont have a mother or is it a mummer yuh have cause mumma too decent…

6. Obeah him raas yes! Kartel memba a you down a GP pon the ground a wallow like hog like yuh mad and look dutty enuh and a nuh ask mi ask a tell mi a tell yuh. Tell di people dem bout the big Bible weh yuh have a kneel dung and a pray with…after that it’s like yuh lost. Kartel after you kill so much people yuh really want come a road come kill more? You and yuh dunce Gaza followers dem…mi want dem obeah yuh and give yuh 50 more years….

7. Kartel the people who like your music will eventually move on, they are mainly fickle small minded fools, but nuh body nuh really like yuh, nobody

8. Links you a pussy would not say that 2 him face kartel a da baddest dancehall artist of alltime all if him evil him music bad so r Kelly a rapist so none a unno never a listen to happy people after him piss pon little girls unno just love follow the crowd

1. Quite so, lizard the so call killer get killed by him supposedly friend and the killer friend a slow rot in jail sounds like things a even out

1. Him one gi out orders fi kill him own fren dem . Ive never seen someone I despise so much and nuh know dem and a jus cause him wicked.

2. Why is this man still talking from jail cell, kmt them cya ship him out to rockers island or something so him monions can figet bout him.

9. THIS IDIOT.AFTER ALL YOU DID TO OTHERS WHAT YOU THINK WAS GONNA HAPPEN TO YOU?. YOU KILL AND HAVE HAD OTHERS KILLED….WHAT IF I WERE THERE FAMILIES I WOULD OBEAH YOU TOO………MORE SO VOODOO…….EVERYTHING UNNO BLAME ON PEOPLE HOW ABOUT CALL A PASTOR TO PRAY FOR YOUR UGLY ASS……..

10. @Mz.unknown question,with what degree of certainty can you categorically say that Lizard was a “killer”?&

11. Lord please rain down and pour out what cartel sow to others. Lord pleaseeeeee allow Cartel mother to endure the same pain that other kids mother endure. Fadda God you see how cartel use to influence the youths in a bad way and you see how cartel use to behave like he is untouchable Lord, Fadda God touch him now and mek him know who a di real Boss Lord. All the people dem kids dat you wicked, monster Cartel kill and ordered to be killed all a dat blood on your head. U think say a little people cry pon dem belly, some cant even find bodies up to today, look how much people you cartel mek your gang kill and feed to crocodiles over portmore swam, smh, God is real mi tell you. Cartel a nuff people u kill and bodies cant be found because uno feed them to the corcodiles but nuh worry you soon start confess, watch and see. #GODwillrepayyou. yes Lord your time to repay Cartel.