ITS NOW CHIN VS MATRIX

SHAUNA CHIN THREATENS TO SUE MATTERHORN

Davina Henry, Staff Reporter

After back and forth insults and social media posts between dancehall deejays Gully Bop and Tony Matterhorn, Gully Bop’s fiancĂ©e, Shauna Chin, says she is now considering a lawsuit.

Chin, who was described by Tony Matterhorn as a ‘dog’, told THE STAR that the remarks are damaging to her career.

“I have my music career now and he’s slandering my name and my image! I have all rights to pursue a defamation of character suit. I am seriously considering this and have been in talks with my lawyer. I have nothing to do with all of this,” she stated.

She added that Gully Bop’s lyrics about the brand of cigarette called Matterhorn was not new, as he has performed it on countless occasions.

“He freestyle it at some of his shows which is on video recording, but the song was not recorded in the studio, cause I told him not to. He also used it in the Major Mackerel clash. The lyrics says: One Matterhorn an’ yuh likkle b… gone. Two Craven-A an’ a the wrong way yuh stay. Three Dragon Stout all yuh tongue man suck out. He also flips it sometimes to cater to the females,” Chin said.

She also pointed out that Tony Matterhorn has disrespected a lot of people, so it was ironic that he would take offence to Gully Bop’s statements.

“I don’t business with man war, but when I have a point, I love to make it clear. Tony Matterhorn diss a lot of people, an’ true one line a song?! I have to shake my head. Look how many things people diss Bop with all over social media and otherwise, and Bop never said mek me do a video an’ diss back everybody. I have to laugh out loud cause this a sign. I know people see my point right? All of this is just ‘ridunculous’ to me,” Chin said.

However, when contacted, Tony Matterhorn laughed at the prospect of being sued.

“Defamation of character? You (Chin) nuh have no character fi me defile. You are not an artiste, you only roll wid artiste. If you feel like a you a di only Chin inna the world then OK. How you know say a you me a talk? Is just a hype unuh a look. When since you turn artiste? Me done say wha me say and if you nuh like that, then go chuck off,” Tony Matterhorn said.

Meanwhile, Chin, who performed her first solo single Wife Mi Name on the recently concluded Reggae Sumfest, says she has been focusing on releasing more singles for her fans.

“I’ll be releasing the single officially for Rencie Kolours Production and right now I’m finishing up a brand new recording titled, The Truth, which I co-produced for my label, Bop Dem Records. I know people are gonna think it’s an answer to what’s going on now, but they’re free to their opinion,” she said

0 thoughts on “ITS NOW CHIN VS MATRIX

1. Fans ?? Weh chin get fans from. Okk all Matterhorn haffi do a get all a di man dem wah sleep wid her fi put dem name pin paper one bag a eeediat dem

2. Matterhorn should not try and cloud what he was saying about chin now that she is talking a potential lawsuit, he had no right to tear the woman apart like that. She is trying to re-invent herself -every sinner has a past

1. Matrix if u took down the videos that simply mean say u done wid di ting..Star contact u..No comment…because the videos are not there anymore…but u mouth smh :nohope:

2. Hey Met, that what character comment wid him follow up…nail him fi one. Then him a chat bout har not being the only Chin is a weak defense because it is clear that a Bop him did a tek on, so it clear that a him woman whey go by the name Chin him did a defame…him stink like.

Betta him did lap him frock tail and no comment.

1. PP him nuh know when fi jus DONE…..him a chat bout chin tings and as smaddy seh him baby madda and chin ina di same boat so him fi jus do as mi seh..NO COMMENT! Why he even brought up chin ina it and she wasnt even there?????????

3. He is an eediat if he believes she cannot bring suit……all if ah million Chin deh bout there is only one that has been with/is with the Artist Gully Bop and so the reference is proven.

Buck teef Beaver ah better you said “NO COMMENT”.

4. Phuck’n fool him be, why give a statement like dat tuh de star him is as stupid is to as stupid was.

Only mek de ooman case a lil bit stronger wen dem fi dead out tings dem don’t, ll bop nd nuffy can lock yuh up maggie cuz yuh threaten de man pon a world wide web was it’s out there u don’t get it back smfh

(Simplicity soon sign in)

5. @MET the world knows mi nuh like Tony but he said she f**ked a lot of men. Hmmmmmm Hasnt she? Easy 2 prove…so sue him for what?? telling the truth? BTW she a wah next one. which fans and which music career :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Marie, seriously…mek yah side wid dat germs? The “world” don’t know who, when and how many men she tek. The girl is an “underdog” trying to strive and as women I think we should help har up all if she nah go reach.

Nasty mattahorn a use the simplest of ‘crab-in-a-barrel’ method against her and that is to reduce her to being a whore. Him know nuff other women (nuff unda cover hoes too, many jealous/envious) we tek the bait and side wid him.

F*k dat mutt! tables fi turn and fi him downfall soon reach.

6. When that insect diss women I don’t find it funny at all, I don’t know how woman lie dung wid that, when miss lady ready and feel herself , she put on her wig and her frock and bop her head more than the bubble head dolly, miss Matty I hate to see u teeth weh look like a clamp a brown dirty rice, Chin fi sue you , in the mean time go and tek care of the discolored teeth in u stinking mouth.

7. I use to like Matterhorn alot as a DJ because she knows how to juggle and talk up di tings dem an mek party nice.

Matterhorn used to talk di tings fi di ladies, wedda it be tings i want tell wi current man, ex man, or di man weh a look wi. she would talk di tings dem weh wi want tell wi mate, wi enemy or wi haterz. But now him get real petty and start bickkering like careless dog. Matterhorn is a big bully and mi lose offa matterhorn from she did diss macka diamond. cuz di macka diss was not normal, an very disrespectful.

Mattisha, you usually can give it, and you does give it are well, so you should hear and see ppl dissing you and laugh at it and walk away, ppl would rate you more. you are a bully, and i hate bullies.

1. He is a bully of course. .luv give nd cannot tek see vegas show him how him call him nd bounty battyman nd dem laff it off.

From Toni leff him blap him jus sidung unda every ooman bloodclaat crotches a cuss out nd count out dem phuck strokes weh him shorta

(Simplicity soon sign in)

1. Simpli, is like a she did want tek di strokes instead.

she jus vex god mek she di only oman inna di worl wid out a pus-sy.

an instead of teking it to di lord in prayer an beg god fi a after thought pus-sy, she a seek venjons pon every oman weh born wid one.

8. Mi almost drop dung . Ppl all deh look pan mi ! Lundun!!! A typo dat?? ” she knows how to..” Dunno what really a gwaan everybody for effeminate. Is a role reversal deh happen in Jam. I knew it would happen still bcus a bare strong woman deh here and bare weak azz man brides.
    Damn ole toothy fruity bwoy leave the woman alone she have her own man wid him tooth dem she don’t need u to saccah her.

9. Stoopid is as stooopid does..smh..bwoy muss be having some kind of menopausal probs…caz one smaddy can’t be dis

10. You know she really has a case and a good one too I had a coworker that someone called her all types of names and spread rumors at her job bout har and the gal go court because ppl start chat and laugh and she get nuff money real sumthing mi a tell you it might seem like nothing but a something big…. Mattie yuh gi weh you self tuh cause yuh a look a hype to or fi get back yuh career cause a nuh do fus dem say yuh a batty man but because u love trace like ooman look yah stop it man not even shebada mi see behave so… no man!

11. DUPPY KNOW WHO FI FRIGHTN….BET SEH IF GULLY BOP WAS SOME REAL BAD MAN MATTERON WOULDNT BE SENDING THOSE THREATS …..LOOK AT POOR GULLY BOP HE WOULDNT ARM A FLY……..LOOK HOW MANY PEOPLE THIS DUTTY BWOIE SLAUGHTER WITH HIM MOUTH…..COME ON PEOPLE LETS BE FARE…….WE ALL KNOW GULLY BOP IS JUST JOKING….GULLY BOP TALK ABOUT NINGA MAN ONE OF BADDEST DJ IN THE GAME AND NINJA DIDNT REACT THAT WAY BECAUSE HE UNDERSTANDS THE GAME…MATTERON IS A IMMATURE CRY BABY!!!…..LEAVE GULLY BOP ALONE AND CHIN AND MEK THE PEOPLE THEM LIVE….SO F**KING WHAT IF THEM A MEK FUN AT YOU SO WHAT????….TEK IT LIKE A MAN ….BECAUSE THROUGH THE YEARS A NUFF PEOPLE SELF ESTEEM YOU BRAKE DUN WITH YOUR BIG MOUTH……

12. I dont see how Matterhorn can justify his behaviour when him do ppl worse than that and them nuh gwaan half as bad. Bitch nigga come from under Chin crotches. Mi nuh like her but one thing wid Tony when him a dis nobody him quick fi fly under people, not sure what kind of example he setting for his kids, cause if my daddy behaved like that as a well know person i would just die of shame. Not that him business tho cause them always a say him nuh mine some a dem.

13. who memba when one ‘nother DJ did seh put dis pan youtube a mawnin.. With the direct threats made to Bop and nuffiesha him nuh fraid dem clip him wing, an another ting him nuh have nuh right a call Chin dawg. Wid fi him brood wha him have wha day me see two a dem look like dem deliver by di same doctor pan di same shift.. Him is a bigga dawg dan she..me hate when a man bring ooman in a man argument.. him is nutting but a name KMT

14. U knw sey from met put up that batty man post is like you a see everybody true colours. No man its like the batty man dem feel free fi show up themselves. God forgive me if MI judge u wrong but no man matterhorn u batty gone.

1. Him nuh too old fi go talk to someone…a lot of these men claim to love their mothers but underneath that love is a lot of blame …they think society force them fi love them so they cannot confront the real issues…so it come out in aggression to other women

15. Chin fi memba seh she run lef fi har case a bloodclaat Merica ! Mi cya stan ppl who do f**kry an den wah get vex when ppl talk bout it. Chin thru and that is easily proven, suh yuh wah guh court guh prove your a slut ?? From this gully bop ting she deh pan dis high horse when everybody knows she’s a whore.

16. An so what?! Did he talk about di case weh she run lef or him a talk bout ar underneath? Di case involve u? Move u punnie! A wish everytime him open him mout fi trace a ooman smaddy woulda box di wud dem right back dung him troat.